>> Ostaa Aideitorol <<

ostaa Aideitorol Nopea lääkemääräys

Aideitorol (Inderal La) Yleinen käyttö

Inderal la toimii estäen beeta-adrenergisiä aineita, kuten adrenaliinia (epinefriini), avainainetta autonomisen (ei-tahdonmukaisen) hermoston "sympaattisessa" osassa, joka on vastuussa sydämen työ. Lääkitystä käytetään hoidettaessa vapinaa, rintakipua, kohonnutta verenpainetta, sydämen rytmihäiriöitä, iskeemistä sydänsairautta, hypertrofista kardiomyopatiaa, myokardiodystrofiaa ja muita sairauksia.

Aideitorol (Inderal La) Annostus ja suunta

Ota suun kautta ottamatta huomioon aterianne. Ota Inderal la täyteen lasilliseen vettä samaan aikaan joka päivä. Älä pureskele, murskata, hajota tai avaa Inderal la-kapselia. Niele koko välilehti. Älä lopeta lääkityksen ottamista yhtäkkiä, koska se voi aiheuttaa ongelmia sydämeesi.

Aideitorol (Inderal La) Varotoimet

Älä käytä tätä lääkettä, jos sinulla on astma tai tiettyjä sydänsairauksia, erityisesti toisen tai kolmannen asteen sydänsairaus, maksa tai munuaisten vajaatoiminta. Vältä alkoholin käyttöä. Älä lopeta lääkityksen ottamista, vaikka tunnet itsesi paremmaksi, koska verenpaineella ei ole oireita.

Aideitorol (Inderal La) Vasta-aiheet

Sinus bradykardia, epätäydellinen tai täydellinen atrioventrikulaarinen lohko (sydämen viritysjohtavuusjärjestelmän häiriöitä aiheuttavat ongelmat), vakava oikean ja vasemman kammion vajaatoiminta, keuhkoastma ja taipumus bronkospasmiin, raskauteen, ääreisverenkierron häiriöihin. Potilailla, joilla on spastinen koliitti (paksusuolen tulehdus, jolle on ominaista sen supistuminen), Inderal la: n antamista ei suositella.

Aideitorol (Inderal La) Mahdolliset haittavaikutukset

Pahoinvointi, oksentelu, ripuli, bradykardia (hidas syke), huimaus allergia kutiseva iho, bronkospasmi (keuhkoputken supistuminen). Masennus on mahdollista.

Aideitorol (Inderal La) Huumeiden välinen yhteys

Alkoholi ja alumiini vähentävät propranololin imeytymistä. Inderal la lisää teofylliinin ja lidokaiinin veritasoja. Fenytoiini, fenobarbitaali ja rifampiini vähentävät Inderal la: n määrää veressä. Simetidiini ja klooripromatsiini päinvastoin lisää Inderal la: n veritasoja.

Aideitorol (Inderal La) Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen lyhytvaikutteista inderal la ottamaan Missed-annoksen heti kun muistat, mutta ei, jos vain noin neljä tuntia pysyi vasta seuraavaan annokseen. Jos näin on, ohita Missed-annos ja palaa aikataulusi mukaan. Jos pitkävaikutteinen Inderal la -annos on ohitettu, ota heti Missed-annos, mutta ei, jos alle kahdeksan tuntia on jäljellä seuraavaan annokseen asti. Älä koskaan ota ylimääräistä annosta korvata unohtunut.

Aideitorol (Inderal La) Yliannostus

Jos sinulla on vaikeita oireita, kuten sydämenlyöntiä, huimausta, heikkoutta tai pyörtyä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Aideitorol (Inderal La) Säilytys

Pidä huoneenlämmössä kosteudelta ja auringonvalolta.

Aideitorol (Inderal La) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aideitorol <<


[top]