>> Ostaa Ak-zol <<

ostaa Ak-zol Nopea lääkemääräys

Ak-zol (Diamox) Yleinen käyttö

Asetaatsolamidi auttaa ehkäisemään ja vähentämään korkeuden sairauden oireita. Tämä lääkitys vähentää päänsärkyä, väsymystä, pahoinvointia, huimausta ja hengenahdistusta, jotka todennäköisesti esiintyvät, kun kiipeää nopeasti korkeisiin korkeuksiin (yleensä yli 10 000 jalkaa / 3 048 metriä). Tätä lääkettä voidaan käyttää myös muiden lääkkeiden kanssa tietyn tyyppisen silmäongelman (avoin kulma glaukooma) hoitamiseksi tai tiettyjen kouristuskohtausten (petit mal ja ei-lokalisoidut kohtaukset) hoitamiseksi. Asetaatsolamidia voidaan myös käyttää muissa tapauksissa.

Ak-zol (Diamox) Annostus ja suunta

Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella kunnossa ja muilla tekijöillä. On suositeltavaa noudattaa tarkkaan lääkärin ohjeita eikä ottaa enemmän tai vähemmän lääkkeitä kuin määrätty. On suositeltavaa aloittaa asetatsolamidin käyttö 1-2 vuorokautta ennen kuin aloitat nousu. Jatka sitä myös kiipeilyn aikana. Kerro lääkärillesi tilastasi.

Ak-zol (Diamox) Varotoimet

Ennen kuin käytät asetaatsolamidia, kerro siitä lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille. tai jos sinulla on muita allergioita. Ikääntyneet voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille.

Ak-zol (Diamox) Vasta-aiheet

Asetaatsolamidi on vasta-aiheinen potilailla, joilla on vakavia munuais-, maksa- tai silmäongelmia. Tätä lääkettä ei tule käyttää raskaana oleville naisille ja lapsille samoin kuin potilaille, joilla on tunnettu yliherkkyys tabletin kaikista osista. Asetaatsolamidia ei suositella imetyksen aikana. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat huimaus, kevytmielisyys, lisääntynyt virtsan määrä, näön hämärtyminen, suun kuivuminen, uneliaisuus, päänsärky jne. Tämän lääkkeen vakava allerginen reaktio on hyvin harvinaista, mutta hakeudu välittömästi lääkäriin, jos se ilmenee . Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Jos havaitset sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu edellä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Farmakokinetiikka
Asetaatsolamidi voi olla vuorovaikutuksessa seuraavien kanssa: * syklosporiini (Sandimmune); * primidoni (Mysoliini); diflunisal (Dolobid); * aspiriini, salsalaatti (Disalcid, Salflex, Salsitab, muut) ja muut aspiriinin kaltaiset tuotteet; * litium (Lithobid, Eskalith, muut). Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Ak-zol (Diamox) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Ak-zol (Diamox) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Ak-zol (Diamox) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Ak-zol (Diamox) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Ak-zol <<


[top]