>> Ostaa Akilen <<

ostaa Akilen Nopea lääkemääräys

Tavallinen käyttö
Akilen käytetään verenpainetaudin, verenpainetta alentavan kriisin, primaarisen keuhkoverenpainetaudin, stenokardia, supraventrikulaarisen takykardian, sinustakkardian, eteis-takyarytmian, eteisvärinä, eteis-arytmian hoitoon.

Akilen (Calan) Annostus ja suunta

Potilailla, joilla on stenokardia tai supraventrikulaarinen takykardia, on otettava Akilen kolme kertaa päivässä, ja ne, joilla valtimoverenpainetauti ottavat sen kahdesti päivässä. Annostus riippuu taudista, iästä ja sitä tulee antaa yksilöllisesti riippuen sairauden vakavuudesta. Kysy lääkäriltä ennen lääkkeen ottamista.

Varoitukset
Akilen voi vaikuttaa ajatteluun tai reaktioihin, joten erityisen huolellisuus on tarpeen ajettaessa tai toimenpiteitä, jotka edellyttävät huomiota ja nopeaa reaktiota. Älä nouse liian nopeasti, jos istut tai valehtelet, koska se voi aiheuttaa huimausta. Vältä alkoholin käyttöä ja ota yhteys lääkäriisi, jos juot greippimehua, koska sen vuorovaikutus Akilenin kanssa voi johtaa mahdollisesti vaarallisiin vaikutuksiin.

Akilen (Calan) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, vaikea valtimon hypotensio raskaus, imetys, atrioventrikulaarinen lohko (ensimmäinen ja toinen astetta), siniaalinen saarto, sairas sinus -oireyhtymä (lukuun ottamatta potilaita, joilla on kardiovaskulaattori), Wolff -Parkinson-White -oireyhtymä (WPW), Lown-Ganong-Levine -oireyhtymä yhdessä eteisvärinän / lepatuksen kanssa. Jotkut muut edellytykset edellyttävät Akilenin huolellista käyttöä. Älä ota lääkitystä, ellei sitä ole määrätty sinulle ja ota se vain lääkärisi hoitamana.

Akilen (Calan) Mahdolliset sivuvaikutukset

Akilenin tavallisia sivuvaikutuksia ovat ummetus, huimaus, pahoinvointi, matala verenpaine, päänsärky. Jos vakavimpia oireita ovat rintakipu, epäsäännöllinen sydämen rytmihäiriö (arytmia) tai hidas syke (bradykardia), sydänkohtaus tai aivohalvaus, huomattava vedenpidätys, erityisesti hengitysvaikeuksien yhteydessä, hyvin alhaisen verenpaineen oireita, kuten huimausta, halvaantuneisuus tai pyörtyminen, aistiharhat tai muut psykoottiset ongelmat, havaitset allergisen reaktion merkkejä, mukaan lukien selittämätön ihottuma, nokkosihottuma, kutina, selittämätön turvotus, hengityksen vinkuminen tai hengitys- tai nielemisvaikeudet, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Huumeiden vuorovaikutus
Vaarallista sydämen hidastumista voi ilmetä, jos Akilen otetaan samanaikaisesti beetasalpaajan kanssa. Tämä lääkitys lisää digoksiinin, teofylliinin, karbamatsepiinin ja myoreleksanttien pitoisuutta veressä, joten näiden lääkkeiden pitoisuuksia on seurattava myrkyllisyyden välttämiseksi. Joillakin potilailla litiumin verenpainetasot ovat mahdollisesti pienentyneet.

Akilen (Calan) Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin on, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Akilen (Calan) Yliannostus

Jos epäilet, että olet ottanut liian paljon Akilenia ja tunne hitaasti sydämenlyöntiä ja pyörtyjä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Akilen (Calan) Varastointi

Lääkitys on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) kevyesti kestävässä laatikossa.

Akilen (Calan) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Akilen <<


[top]