>> Ostaa Aknemin <<

ostaa Aknemin Nopea lääkemääräys

Aknemin (Minocin) Yleinen käyttö

Akneminia käytetään tiettyjen infektioiden hoitoon. Se on tetrasykliiniantibiootti. Se toimii hidastaen tiettyjen bakteerien kasvua ja sallimalla kehon immuunijärjestelmän tappaa ne. Sitä voidaan myös käyttää muiden lääkkeiden kanssa vaikean aknen hoitoon.

Aknemin (Minocin) Annostus ja ohjeet

Ota Aknemin ruoan kanssa. Niele tabletti koko. Ota se täyteen lasilliseen vettä. Älä maku 30 minuuttia Akneminin ottamisen jälkeen.

Aknemin (Minocin) Varotoimet

Ennen kuin käytät Akneminia, keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät, jos sinulla on allergiaa ruokaa, lääkkeitä tai muita subsctansseja varten, jos käytät kaikki määrätyt tai ei määrätyt lääkkeet, kasviperäiset tuotteet tai ravintolisät, munuaissairaudet tai autoimmuunisairaus (esim. lupus).

Aknemin (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Akneminia, jos sinulla on allergia sen komponentteihin, käytät acitretin, qisotretinoin, metoksifluraania tai penisilliiniä. Mahdolliset haittavaikutukset Yleiset haittavaikutukset ovat huimaus; uneliaisuus; huimaus; ruokahalun menetys; pahoinvointi; vatsavaivat; oksentelu. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos havaitset jotain seuraavista vakavista haittavaikutuksista: allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); veriset ulosteet; näön hämärtyminen; pullistuneet pehmeät pisteet vauvoilla; kuume; päänsärky; lisääntynyt paine päähän; haimatulehdus (lisääntynyt pulssi, pahoinvointi, vatsavaivonta, oksentelu); nivelkipu, lihaskipu tai heikkous; punainen, turvonnut, rakkuloita tai ihon kuorinta; soinnut korviin; kouristukset; vaikea ripuli; vaikea ihon reaktio aurinkoon; vatsakipu / kouristukset; vaikeuksia niellä; epätavallinen väsymys tai heikkous; emättimen ärsytys tai purkautuminen; ihon tai silmien keltaisuus.

Aknemin (Minocin) Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi, jos käytät huumeita erityisesti seuraavista: asetyretini, antikoagulantit (esim. varfariini), digoksiini, ergotalkaloidit (esim. ergotamiini), insuliini, isotretinoiini , metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinit; alumiinisuolat (esim. karbonaatti) tai simetidiini, elävä suullinen keuhkokuumeen rokotus, suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet (penisilliinit) tai penisilliinit.

Aknemin (Minocin) Missed dose

Jos unohdat Aknemin-annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Aknemin (Minocin) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että lääkkeen yliannostus on välttämätöntä, pyydä lääkärin apua välittömästi.

Aknemin (Minocin) Säilytys

Säilytä Aknemin huoneenlämmössä, 68-77 ° C (20-25 ° C), tiiviisti suljetussa, valoa kestävässä säiliössä. Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä Aknemin lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Aknemin (Minocin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aknemin <<


[top]