>> Ostaa Aksef <<

ostaa Aksef Nopea lääkemääräys

Aksef (Ceftin) Yleinen käyttö


Aksef on kefalosporiini antibiootti, jota käytetään bakteeri-infektioiden (sinus, iho, keuhko, virtsateiden, korvan ja kurkun) hoitoon tai myös sitä voidaan käyttää Lyme-taudin hoitoon ja gonorrea. Se toimii tappamalla bakteereja tai estämällä niiden kasvua.

Aksef (Ceftin) Annostus ja suunta

Tavallinen annos aikuisille on 250 mg kahdesti päivässä 500 mg kahdesti päivässä. Tavallinen annos lapsille on 10 mg - 15 mg / kg ruumiinpainoa kahdesti päivässä. Tämän lääkityksen ottaminen ruoan kanssa auttaa paremmin imeytymään verenkiertoon. Älä myöskään unohda, että Aksef ei ole lääkitys virusinfektion, kuten yhteinen kylmä tai flunssa. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Aksef (Ceftin) Varotoimet

Tämä lääke voi häiritä joitain virtsan glukoositestit. Jos käytät tällaisia testejä, keskustele lääkärisi kanssa. Vältä seksuaalista yhteyttä ottaessasi lääkettä ja huomaa, että kumppanisi saattaa myös tarvita hoitoa. Jos havaitset sellaisia sivuvaikutuksia kuin ripuli, älä käytä sitä yli tiskitarvikkeiden kanssa. Ota yhteys lääkäriisi, jos sinulla on yli 2 päivää kestänyt ripuli tai jos se on vaikeaa ja vetistä.

Aksef (Ceftin) Vasta-aiheet

Aksef on vasta-aiheinen potilailla, joilla on tunnettua allergiaa kefalosporiiniryhmälle antibiootteja, myös ihmisiä, joilla on allergisia penisilliineihin, munuaisten vajaatoimintaan tai imetykseen.

Aksef (Ceftin) Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: ripuli, joka on vetistä tai veristä; kuume, vilunväristykset, ruumiinvaivat, flunssan oireet; rintakipu, nopeat tai voimakkaat sydämenlyönnit; epätavallinen verenvuoto; verta virtsasi; kohtaukset (kouristukset); vaalea tai kellastunut iho, tumma värillinen virtsa, kuume, sekavuus tai heikkous; keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); kuume, kurkkukipu ja päänsärky, johon liittyy voimakas rakkulo, kuorinta ja punoittava ihottuma; ihottuma, mustelmat, voimakas pistely, tunnottomuus, kipu, lihasheikkous; lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, turvotus, painonnousu, hengenahdistus; tuskallinen tai vaikea virtsaaminen, virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei lainkaan. Vakavampia ovat: pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, lievä ripuli, kaasu, vatsavaivat; yskä, tukkoinen nenä; jäykkä tai tiukka lihas, lihaskipu; nivelkipu tai turvotus; päänsärky, uneliaisuus; tunne levoton, ärtyisä tai hyperaktiivinen; valkoisia laastareita tai haavaumia suussa tai huulillasi; epätavallinen tai epämiellyttävä maku suussa; vaipan ihottuma imeväisille, jotka ottavat nestettä Aksef; lievä kutina tai ihottuma; emätin kutina tai purkautuminen. Jos havaitset, että jokin niistä lopettaa Aksefin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Aksef (Ceftin) Huumeiden välinen yhteys

Ceftiini on vuorovaikutuksessa seuraavan lääkeryhmän kanssa: probenesidi (Benemid); veren ohennetta, kuten varfariinia (Coumadin); lääkitys, joka vähentää mahahappoa, kuten antasidia tai simetidiiniä (Tagamet), famotidiinia (Pepcid), omepratsolia (Prilosec), ranitidiinia (Zantac) ja muita; HydroDiuril, Hyzaar, Lopressor, Vasoretic, Zestorectic), metolatsoni (Mykrox, Zarxolyn), spironolaktoni (aldas- taidi, hydroksyyliselluloosa), diureetti (vesipitoisuus), kuten bumetanidi (Bumex), furosemidi (Lasix) Aldactone), torsemidi (Demadex) ja muut. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Aksef (Ceftin) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Aksef (Ceftin) Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat kouristuskohtaukset (pahoinvointi tai kouristukset), pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakrampit. Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Aksef (Ceftin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Aksef (Ceftin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aksef <<


[top]