>> Ostaa Alager <<

ostaa Alager Nopea lääkemääräys

Alager (Astelin) Yleinen käyttö

Alager on antihistamiinin nenäsumutetta, jota käytetään allergisten oireiden, kuten aivasteluun ja kutiavaan, vuotava nenä, hoitoon. Tämä lääkitys toimii estämällä histamiinin toimintaa, mikä vähentää allergiaoireita. Alageria käytetään myös sellaisten oireiden hoitoon kuin nenä tai tukkoinen nenä ja postnasaalinen tippuminen.

Alager (Astelin) Annostus ja suunta

Alager tulee käyttää vain nenästä, joten vältä kosketusta silmien kanssa. Pistä nenää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Suositeltu aloitusannos on 4 suihketta päivässä. Kolmen päivän jälkeen suositeltu annos on 2 suihketta päivässä. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Alager (Astelin) Varotoimenpiteet

Käytä varoituksia, jos lääketieteellinen historia sisältää: allergiat, sydänsairaudet, munuaisten vajaatoiminta, korkea verenpaine, maksaongelmat. Alagerin käyttö alkoholin tai CNS-depressiivien aineiden kanssa voi lisätä sivuvaikutuksia. Alageria ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana. Älä käytä Alageria ennen imetystä ilman lääkärin lupaa.

Alager (Astelin) Vasta-aiheet

Alager ei saa antaa ihmisille, joilla on: allergia mihin tahansa antihistamiineihin; kapea kulma glaukooma; virtsarakon kaula tukossa; oireinen eturauhasen hypertrofia; astmaattinen hyökkäys; peptinen haavauma; pyloroduodenal-tukos. Ateliinia ei tule käyttää vastasyntyneillä (mahdollinen yhteys SIDS: iin)

Alager (Astelin) Mahdolliset haittavaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia sivuvaikutuksia ovat: bronkospasmi (hengenahdistus, rintakehä, hengityksen vinkuminen); nopeita tai epätasaisia sydämenlyöntejä. Vähemmän vakavia ovat: karvas maku suussa; päänsärky; uneliaisuus tai huimaus; suun kuivuminen, kurkkukipu; polttava nenäsi; painonnousu; pahoinvointi; nenäverenvuoto; yskä, aivastelu, vuotava nenä, kylmät oireet; tai silmien punoitus. Jos havaitset jonkin niistä lopettaa Alagerin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Alager (Astelin) Lääkevalmistelu

Alager on vuorovaikutuksessa sellaisten lääkkeiden kanssa, joita ovat: simetidiini, unen lääkkeet, rauhoittavat aineet, rauhoittavat aineet, ahdistuneisuus, huumausaineiden kipulääkkeet, masennuslääkkeet tai muut psykiatriset lääkkeet, muut antihistamiinit. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Alager (Astelin) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Alager (Astelin) Yliannostus

Alagerin yliannostuksen oireet ovat tuntemattomia, mutta mahdollisimpiin voi olla äärimmäinen uneliaisuus. Jos havaitset sellaista tai olet epätavallinen oire, soita lääkärille välittömästi.

Alager (Astelin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 ° C (68-77 ° F). Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä pullo pystysuorassa pumpun tiukasti kiinni. Suojaa jäätymiseltä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Alager (Astelin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Alager <<


[top]