>> Ostaa Alagra <<

ostaa Alagra Nopea lääkemääräys

Alagra (Allegra) Yleinen käyttö

Alagra on antihistamiini, jota käytetään kausiluonteisten allergiaoireiden, kuten aivastelun, vuotava nenä, kutiava kurkku tai kutiava, silmänrajaus. Tämä lääkitys toimii vastaamalla reaktioihin, joita elimistössäsi esiintyy luonnossa esiintyville kemiallisille histamiineille, tämä syntyy, kun kehosi on allerginen reaktio. Alagraa käytetään myös kroonisen idiopaattisen urtikarian aiheuttamaan ihon kutinaan ja nokkosihottumisiin eri ikäisillä ihmisillä.

Alagra (Allegra) Annostus ja suunta

Ota se suuhun täydellä lasillisella vettä. Yleensä se kestää 1 tunti ennen tai kaksi tuntia aterioiden jälkeen kaksi kertaa päivässä (aamulla ja illalla). Älä ota Alagraa hedelmämehulla, koska se voi vähentää Alagran tehoa. Alagra-annos aikuisille on ja yli 12-vuotiaat lapset ovat 60 mg kaksi kertaa päivässä tai 180 mg kerran päivässä. Alagran suositeltu annos 6-11-vuotiaille lapsille on 30 mg kaksi kertaa päivässä. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Alagra (Allegra) Varotoimenpiteet

Ota Alagra vedellä, koska hedelmämehut kuten greippi, appelsiini ja omena voivat vähentää Allegan vaikuttavan aineosan fexofenadiinin hyötyosuutta ja altistumista. Ota yhteys lääkäriisi ja keskustelupotilailla on otettava huomioon Alagra raskauden, raskauden tai imetyksen aikana. Älä käytä ilman lääkärin neuvoja ennen imetystä. Alagraa ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.

Alagra (Allegra) Vasta-aiheet

Alagra ei ole sallittua potilaille, joilla on tunnettu yliherkkyys fexofenadiinille ja Alagran aineosille. Älä käytä tätä lääkitystä, jos sinulla on yliherkkyysreaktioita, kuten esimerkiksi angioödeema, rintakehän tiheys, hengenahdistus, huuhtelu ja systeeminen anafylaksia.

Alagra (Allegra) Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: korvakouru; kuume; vaikea tai jatkuva yskä tai oksentelu. Vähemmän vakavia ovat: huimaus; päänsärky; vatsavaivat. Jos havaitset, että jokin niistä lopettaa Alagran käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Huumeiden vuorovaikutus
Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että sinun on lopetettava yksi niistä. Kuten tavallisesti, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten ota yhteyttä lääkäriisi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Alagra (Allegra) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Alagra (Allegra) Yliannostus

Alagran yliannostuksen oireita ovat: suun kuivuminen, huimaus tai uneliaisuus. Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Alagra (Allegra) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 ° C (68-77 ° F). Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Alagra (Allegra) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Alagra <<


[top]