>> Ostaa Alaxa <<

ostaa Alaxa Nopea lääkemääräys

Alaxa (Dulcolax) Yleinen käyttö

Alaxa on lääke, jota käytetään lievittämään satunnaista ummetusta ja epäsäännöllisyyttä. Alaxa on piristävä laksatiivinen. Se toimii suoraan suolistossa, mikä stimuloi suolen lihaksia aiheuttaen suoliston liikkeitä.

Alaxa (Dulcolax) Annostus ja ohjeet

Ota Alaxa suun kautta ruoan kanssa tai ilman sitä täydellä lasillisella vettä. On suositeltavaa juoda ylimääräisiä nesteitä Alaxain käytön aikana. Niele tabletti koko. Älä murtaudu, murskata tai pureskele ennen nielemistä. Älä ota Alaxaia 1 tunnin kuluessa antasidin tai maidon ottamisesta.

Alaxa (Dulcolax) Varotoimet

Ennen kuin käytät Alaxaia, keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät .; jos käytät reseptilääkkeitä tai nonprescription-lääkkeitä, kasviperäisiä valmisteita tai ravintolisiä; jos sinulla on allergiaa elintarvikkeille, lääkkeille tai muille aineille; jos sinulla on sydämen vajaatoiminta, epänormaalit nestemäiset tai elektrolyyttitasot kehossa, pahoinvointi, oksentelu tai väsymättömät vatsakipu.

Alaxa (Dulcolax) Vasta-aiheet

Älä käytä Alaxaia, jos et voi niellä ilman pureskelua, sinulla on vaikea vatsakipu, appendisitiitti, vaikea ummetus, mahalaukku, suolisto tai peräsuolen verenvuoto tai suoliston tukos. vatsakirurgia. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisiä haittavaikutuksia ovat pyörtyminen, kouristukset, vatsavaivat. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos havaitset jonkin seuraavista vakavista haittavaikutuksista: allergiset reaktiot: ihottuma; nokkosihottuma; kutina; vaikeuksia hengittää; kireys rintaan; suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus.

Alaxa (Dulcolax) Huumeiden välinen yhteys

Mitään erityistä vuorovaikutusta ei tiedetä nykyhetkellä.

Alaxa (Dulcolax) Missed dose

Jos unohdat Alaxa-annoksen ja otat sitä säännöllisesti, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä ota 2 annosta kerralla

Alaxa (Dulcolax) Yliannostus

Jos ajattelet, että olet overdosed Alaxa hakeudu lääkärin hoitoon välittömästi. Yliannostus oireet ovat ripuli, vatsakrampit.

Alaxa (Dulcolax) Säilytys

Säilytä Alaxa huoneenlämmössä, 68-77 astetta (20-25 astetta) tiukasti suljetussa säiliössä, joka on poissa lämmöstä, kosteudesta ja valosta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä Alaxa lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Alaxa (Dulcolax) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Alaxa <<


[top]