>> Ostaa Albact <<

ostaa Albact Nopea lääkemääräys

Albact (Floxin) Yleinen käyttö

Albact kuuluu anti-mikrobien lääkkeisiin, joita kutsutaan fluorokinoloneiksi, jotka ovat synteettisiä laajakirjoisia antibiootteja. Heidän pääasiallisesti erilaisen toiminnan mekanisminsa ansiosta he ovat aktiivisia vastustuskykyisiltä mikro-organismeilta, myös polyresistentteiltä. Ne estävät bakteerisen DNA: n purkamisen ja kopioinnin. Albactia käytetään hengityselinten (korvien, kurkun, nenä), ihon, pehmytkudosten, osteomyeliitin, vatsan, munuaisten, virtsatietulehduksen, eturauhasen, gynekologian, gonorrea-infektioiden hoitoon tarkoitettujen potilaiden hoitoon.

Albact (Floxin) Annostus ja ohjeet

Älä ota Albactia ruoan kanssa. Annostus tulee korjata potilaille, joilla on vakava epänormaali maksan tai munuaisten toiminta. Vältä Albactin ottamista antasidien, kivennäisaineiden ja rautapitoisten vitamiinien kanssa, jotka estävät Albactin imeytymisen.

Albact (Floxin) Varotoimet

Vältä kehon altistumista auringonvalolle hoidon aikana.

Albact (Floxin) Vasta-aiheet

Yliherkkyys kinoloneille, epilepsia, raskaus, imettävät naiset, lapset ja nuoret alle 15-vuotiaat

Albact (Floxin) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisin sivu vaikutukset ovat pahoinvointi, oksentelu, ripuli, unettomuus, päänsärky, huimaus, kutina ja emätintulehdus naisilla. Harvinaisia allergisia reaktioita voi myös esiintyä (nokkosihottuma ja anafylaksia). Hermojärjestelmän stimulaation oireet, kuten ahdistuneisuus, euforia ja aistiharhat, ovat melko harvinaisia.

Albact (Floxin) Drug Interaction

Albact kykenee toimimaan yhdessä kofeiinin, siklosporiinin, teofylliinin (astman), varfariinin (antikoagulantin) kanssa, diabeteksen hoitoon käytettävien lääkkeiden kanssa.

Albact (Floxin) Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Albact (Floxin) Yliannostus

Jos vakavaa ja jatkuvaa uneliaisuutta, pahoinvointia, kuumaa tai kylmää tunnetta, sekavuutta ja epäselviä puheita, keskustele lääkärisi kanssa lääkärin kanssa.

Albact (Floxin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Albact (Floxin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Albact <<


[top]