>> Ostaa Albendazol <<

ostaa Albendazol Nopea lääkemääräys

Albendazol (Albenza) Yleinen käyttö

Albendazola käytetään hoitamaan lapamato-infektiota, se pitää maton imeytymästä sokeria, niin että mato menettää energiansa ja kuolee. Albendazola käytetään erilaisten mato-infektioiden hoitoon, joita kehittyy sellaisten syy-aineiden, kuten Taenia solium, maksa, peritoneumi tai keuhko, kystinen hydatiditauti, joita aiheuttavat koiran ahtauma, Echinococcus granulosus, tavallinen pyöristys (ascariasis), iho larva migrans, pinworms (enterobiasis tai oxyurea), hookworms (ancylostomiasis ja necatoriasis), whipworms (trichuraasis), strongyloidiasis, trichostrongyliasis.

Albendazol (Albenza) Annostus ja suunta

Ota tämä lääke kahdesti päivässä aterioiden kanssa. Noudata kaikkia lääkärin ohjeita. Niele tabletit kokonaan, juoda sitten pieni määrä nestettä.

Albendazol (Albenza) Varotoimenpiteet

Älä anna tätä lääkettä kenellekään samanlaisilla oireilla, ellei sitä ole määrätty. Kerro lääkärillesi ennen Albendazol-hoidon aloittamista, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetettä, sinulla on silmäsairauksia (verkkokalvon vaurioita), maksan vajaatoiminta, alhainen valkosolujen määrä, alhainen verihiutaleiden määrä tai luuytimen ongelmat.

Albendazol (Albenza) Vasta-aiheet

Albendazol on vasta-aiheinen potilaille, jotka ovat yliherkkiä sen komponentteille, raskaana oleville potilaille. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta. Mahdolliset haittavaikutukset Haittavaikutukset voivat ilmetä allergisina reaktioina (ihottuma tai kutina, kuume, kurkkukipu, voimakas väsymys ja heikkous), vatsakipu, huimaus, päänsärky, kuume, pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai väliaikainen hiustenlähtö. Ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on jokin edellä mainituista vakavista haittavaikutuksista.

Albendazol (Albenza) Huumeiden väliset yhteydet

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä ja yrttitarhoista, joita käytät erityisesti deksametasonilla, pracilikvantelilla, simetidiinillä, teofylliinillä.

Albendazol (Albenza) Missään annoksessa

Jos unohdat ottaa annoksen, ota se mahdollisimman pian, ellei se ole melkein aika seuraavalle annokselle. Jos se tapahtui, ohita unohdettu annos ja jatka säännöllistä aikataulua. Älä ylitä suositeltua annosta ja älä ota kahta annosta kerralla.

Albendazol (Albenza) Yliannostus

Pyydä välittömästi lääkärin hoitoa, jos olette otta- neet liian paljon tätä lääkettä.

Albendazol (Albenza) Varastointi

Säilytä Albendazol välillä 20-25 C (68-77 F) valolta ja lapsilta.

Albendazol (Albenza) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Albendazol <<


[top]