>> Ostaa Albiotin <<

ostaa Albiotin Nopea lääkemääräys

Albiotin (Cleocin) Yleinen käyttö

Albiotin tappaa herkkiä bakteereja keskeyttämällä välttämättömien bakteeriproteiinien tuotannon bakteeriperäisen ribosomin sitomisen jälkeen. Albiotin on lähellä sen ominaisuuksia Lincomycinille. Linosamidia käytetään tavallisesti stafylokokkien ja streptokokkien hoitoon. Albiotin annetaan protozoaalisten sairauksien kuten malarian, hengityselinten infektioiden, ihon ja pehmeiden kudosten, luiden ja nivelten, vatsan elinten ja muiden hoitoon. Se ei käsittele aivokalvontulehdusta.

Albiotin (Cleocin) Annostus ja ohjeet

Ota oraalisesti neljä kertaa päivässä ruoan kanssa tai ilman sitä täydellä lasillisella vettä. Ota Albiotin tasaisesti välein.

Albiotin (Cleocin) Varotoimenpiteet

Tätä lääkettä tulee käyttää vain vakavien bakteeri-infektioiden hoitoon, koska se kykenee aiheuttamaan pseudomembranoottista koliittiä vakavan ja jopa kohtalokkaan suoliston tilaan. Tämä tila voi ilmetä hoidon aikana tai jopa viikkojen kuluttua hoidon lopettamisesta. Joten jos sinulla on jatkuva ripuli, vatsa- tai vatsakipu / kouristelu tai veren / limaa suolistasi, älä käytä ripulisaarisia lääkkeitä ja ilmoita lääkärillesi kunnosta.

Albiotin (Cleocin) Vasta-aiheet

Älä käytä tätä lääkettä, jos sinulla on antibiootin aiheuttama koliitti, Crohnin tauti, haavainen paksusuolitulehdus tai aivokalvontulehdus, allergia Albiotinille tai Lincomycideille. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät ennen tämän lääkityksen ottamista, sinulla on ripuli, maksan vajaatoiminta tai vatsan tai suolen ongelmia.

Albiotin (Cleocin) Mahdolliset haittavaikutukset

Lievää ripulia, pahoinvointia, oksentelua tai vatsavaivoja voi esiintyä. Jos ne pysyvät ennallaan tai häiritsevät, ota yhteys lääkäriisi. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on vakavia allergiaeroja (nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suu, kasvojen turvotus) tai muita haittavaikutuksia: verinen tai verinen uloste, vähentynyt virtsaaminen, vaikeat vatsakrampit tai kipu , epätavallinen emätinpurkautuminen, ihon tai silmien kellastuminen.

Albiotin (Cleocin) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät ja erityisesti erytromysiinistä, kaoliini-pektiinistä, elävistä bakteerirokotteista. Clindamycin saattaa lisätä leikkauksen aikana käytettyjen lääkkeiden vaikutuksia, joten lääkärisi tulisi tietää, käytätkö Albiotin-valmistetta ja aikoo käyttää sitä.

Albiotin (Cleocin) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Albiotin (Cleocin) Yliannostus

Albiotin Yliannostus voi aiheuttaa vakavia seurauksia, joten vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu ja ripuli aiheuttavat jatkuvasti yhteyttä lääkäriisi.

Albiotin (Cleocin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Albiotin (Cleocin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Albiotin <<


[top]