>> Ostaa Alcophobin <<

ostaa Alcophobin Nopea lääkemääräys

Alcophobin (Antabuse) Yleinen käyttö

Alcophobin on lääkitys, jota käytetään kroonisen alkoholismin hoitoon. Se sisältää vaikuttavaa ainetta disulfiram bis (dietyylitiokarbamoyyli), joka estää alkoholin dehydrogenaasi (ADH), entsyymi, joka osallistuu etanolin metaboliaan. Näin ollen asetaldehydin veren pitoisuus kasvaa ja aiheuttaa epämiellyttäviä tunteita, kuten huuhtelu, pahoinvointi, oksentelu, takykardia, verenpaineen lasku jne. Alkoholijuomien kulutus tulee äärimmäisen epämiellyttävä Alcophobin-hoidon aikana.

Alcophobin (Antabuse) Annostus ja suunta

Ota suun kautta vähintään 12 tuntia alkoholin käytön jälkeen. Anabuse-valmisteen käytön aikana on vältettävä alkoholipitoisten juomien käyttöä alkoholijuomissa missään muodossa: olutta, viiniä, jälkiruoka-aineita, nestemäisiä lääkkeitä, suuvettä, cologneja. Ota pilleri täydellä lasillisella vettä.

Alcophobin (Antabuse) Varotoimet

Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ongelmia sydän-, mahasu- tai pohjukaissuolihaavan, aivoverenkiertohäiriöiden ja disulfiramipsa-psykoosin kanssa. Varovaisuutta on noudatettava Anabuse-hoidon aikana yli 60-vuotiailla potilailla.

Alcophobin (Antabuse) Vasta-aiheet

Antabusta ei voi käyttää potilailla, joilla on vaikeita sydän- ja verisuonitauteja, kuulohermon hermosärkyä, glaukoomaa, optista neuriittia, keuhkoastmaa, keuhkolaajentumista, keuhko tuberkuloosia, vaikeaa maksan vajaatoimintaa , diabetes, kilpirauhasen liikatoiminta, psyykkinen sairaus, akuutti peptinen haavauma, munuaisten sairaudet, pahanlaatuinen kasvain, polyneuriitti, raskaana olevat ja imettävät naiset, allerginen reaktio lääkitykseen.

Alcophobin (Antabuse) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat levottomuus, päänsärky, uneliaisuus, ihottuma, akne, näkökyvyt, valkosipulin kaltainen jälkimaku. Harvinaisia, mutta vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä: pistely kädet tai jalat, väsymys, heikkous, voimakas vatsakipu, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tumma virtsa, silmien tai ihon keltaisuus. Jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia, heistä tulee järkyttävää ja pahempaa ilmoitettava lääkärillesi ja hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon.

Alcophobin (Antabuse) Lääkevalmistelu

Kerro terveydenhuollon neuvonantajallesi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kasviperäisistä tuotteista ja erityisesti trisyklisistä masennuslääkkeistä, kuten imipramiinista (tofraniili), amitriptyliinistä (Elavil), doksepiinista (Sinequan) nortratsilliini (noktiini), nortratsiini (Pamelor), isoniazidi (nydratsidi), fenytoiini (Dilantin), varfariini (coumadiini), metronidatsoli (Flagyl), teofylliini (Theo-Dur), MAO- inhibiittorit, kuten fenelsiini (Nardil) ); bentsodiatsepiini, kuten diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), klatratsetaatti (Tranxene), tematsepam (Restoril), klordiatsepoksidi (Librium), triatsolaami (Halcion), litium (Lithobid, Eskalith, muut).

Alcophobin (Antabuse) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Alcophobin (Antabuse) Yliannostus

Välitön lääketieteellinen hoito tarvitaan AnabuseOverdosewhichin oireissa, kuten koordinaation menetys, pahoinvointi, oksentelu, huimaus, tunnottomuus ja pistely, ja kohtaukset.

Alcophobin (Antabuse) Säilytys

Säilytä huoneen lämpötilassa 59-86 F (15-30 C) kosteudelta ja auringonvalolta. Suojattava kosteudelta (kylpyhuone).

Alcophobin (Antabuse) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Alcophobin <<


[top]