>> Ostaa Aldalix <<

ostaa Aldalix Nopea lääkemääräys

Aldalix (Lasix) Yleinen käyttö

Furosemidi on loop-diureetti, joka aiheuttaa nopean ja lyhyen diureetin. Se hallitsee natriureettista vaikutusta ja myös vähentää Cl-veren tasoja, lisää K +: n, Ca2 +: n, Mg2 +: n erittymistä. Henle-silmukan nousevaan rintaan tarttuva munuaisputki tunkeutuu Na +: n ja Cl-: n uudelleenabsorptioon. Koska Na +: n lisääntynyt erittyminen lisääntyy, veden lisääntyminen tehostuu ja myös lisääntynyt K +: n erittyminen munuaisten tubuliinihoidossa. Samanaikaisesti Ca2 +: n ja Mg2 +: n erittyminen lisääntyy. Furosemidia käytetään edeema-oireyhtymän hoitoon potilailla, joilla on krooninen sydämen vajaatoiminta (aste II ja III), kirroosi, munuaisten sairaudet, akuutti sydämen vajaatoiminta (keuhkoödeema), aivovedema, hypertensiivinen kriisi, valtimonopeus ja muut.

Aldalix (Lasix) Annostus ja suunta

Käytä juuri niin kuin lääkärisi on määrännyt.

Aldalix (Lasix) Varotoimenpiteet

Ennen kuin käytät Furosemide-valmistetta, ota yhteys lääkäriisi, jos sinulla on munuaissairaus, maksasairaus, kihti, lupaus, diabetes tai allergia sulfa-lääkkeille. Vältä kuivumista, koska furosemidi saa sinut virtsaamaan useammin. Älä lopeta lääkkeen ottamista, vaikka tuntisitkin hyvin, koska korkea verenpaine ei useinkaan ole oireita. Vältä lääkkeen ottamista, jos olet raskaana tai imetät.

Aldalix (Lasix) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, akuutti munuaisten vajaatoiminta anuriaa, vaikeaa maksan vajaatoimintaa, maksa-koomaa ja precomaa, virtsaputon stenoosia, akuuttia glomerulonefriittiä, virtsateiden tukkoisuutta, precomaa, hyperglykeemistä koomaa, kihtiä, valtimon hypotenssia , sydänkohtaus, haimatulehdus ja muut.

Aldalix (Lasix) Mahdolliset haittavaikutukset

Ota yhteys lääkäriisi lääkärin hoitoon, jos sinulla on allergiaoireita tai jokin seuraavista: suun kuivuminen, jano, pahoinvointi, oksentelu; heikotus, uneliaisuus, levoton tai kevyt, nopea tai epätasainen sydämenlyönti, lihaskipu, tavallista vähemmän virtsaamista tai virtsan poissaoloa, helposti mustelmia tai verenvuotoa, punaista rakkulaa ihottumaa, hiustenlähtöä.

Aldalix (Lasix) Huumeiden välinen yhteys

Kuulovaurio voi ilmetä, jos furosemidiä annetaan aminoglykosidivalmistereilla (gentamysiini ja muut) tai edekriinillä - toinen diureetti. Furosemidin ja aspiriinin samanaikainen käyttö voi aiheuttaa korkeita verensokkeita aspiriinille ja aspiriinille. Furosemidi kykenee vähentämään litiumin erittymistä munuaisissa. Sufralfaatti (Carafate) vähentää Furosemidin vaikutusta. Furosemidin ja sufralfaatin nauttiminen tulee erottaa kahdella tunnilla.

Aldalix (Lasix) Missään annoksessa

Lääkkeitä annetaan joskus yksittäiskäyttöön, joten annostusaikataulua ei tarvita. Jos otat Furosemide-hoitoa säännöllisesti ja unohdat ottaa annoksen, ota se heti kun muistat. Ohita Misseddoseif, se on melkein aika seuraavaan saantiin. Jatka säännöllistä aikataulua. Älä kompensoi Missed-annosta ottamalla ylimääräistä.

Aldalix (Lasix) Yliannostus

Jos ruokahaluttomuus, korvien soiminen, heikko heikkous, huimaus, sekavuus, hämärtyminen tai pyörtyminen, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Aldalix (Lasix) Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä paikassa.

Aldalix (Lasix) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aldalix <<


[top]