>> Ostaa Aldinir <<

ostaa Aldinir Nopea lääkemääräys

Aldinir (Omnicef) Yleinen käyttö


Aldinir on lääkeaineiden ryhmä, jota kutsutaan kefalosporiinivalmisteiksi. Se toimii torjumalla bakteereja kehossasi. Aldiniria käytetään erilaisten bakteerien aiheuttamien erilaisten infektioiden hoitoon, kuten kroonisen keuhkoputkentulehduksen, keskikorvainfektioiden, kurkun ja tonni-infektioiden, keuhkokuumeen, sinusinfektioiden ja ihoinfektioiden äkilliseen heikentymiseen.

Aldinir (Omnicef) Annostus ja suunta

Ota Aldiniri juuri niin kuin sinulle on määrätty. Älä ota lääkitystä suurempia määriä, tai ota se pidempään kuin lääkärisi on suositellut. Voit ottaa tämän lääkityksen ruoan kanssa tai ilman. Ravista oraalinen suspensio (neste) hyvin juuri ennen annoksen mittaamista. Varmista, että saat oikean annoksen, mittaa nesteen merkittyä mitta-lusikalla tai lääkekupilla, ei säännöllisellä pöytäliinalla. Jos sinulla ei ole annosmittauslaitetta, kysy apteekista yksi.

Aldinir (Omnicef) Varotoimet

Älä ota Aldiniria, jos olet allerginen cefdinirille tai muille cephalosporin antibiooteille. Ennen Aldinir-hoidon aloittamista kerro lääkärillesi, jos olet allerginen lääkkeille (erityisesti penisilliineille) tai jos sinulla on: munuaissairaus (tai jos sinulla on dialyysi); tai suoliston ongelmia, kuten koliitti. Jos sinulla on jokin näistä sairauksista, saatat tarvita annoksen säätämistä tai erityisiä testejä, jotta Aldinir voidaan turvallisesti ottaa.

Aldinir (Omnicef) Vasta-aiheet

Aldinir ei ole odotettavissa olevan haitallista syntymättömälle lapselle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Aldinir voi siirtyä rintamaitoon ja saattaa vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä käytä Aldiniria ilman lääkäriltäsi, jos imetät vauvaa. Aldinir-suspensio (neste) sisältää sakkaroosia. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin käytät tätä Aldinir-muotoa, jos sinulla on diabetes. Mahdolliset haittavaikutukset Saat hätäkeskuksen apua, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista: ripuli, joka on vetistä tai veristä; rintakipu; kuume, vilunväristykset, ruumiinvaivat, flunssan oireet; epätavallinen verenvuoto; kohtaukset (kouristukset); vaalea tai kellastunut iho, tumma värillinen virtsa, kuume, sekavuus tai heikkous; keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); kuume, kurkkukipu ja päänsärky, johon liittyy voimakas rakkulo, kuorinta ja punoittava ihottuma; tai lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, turvotus, painonnousu, hengästyminen, virtsaaminen vähemmän kuin normaalisti tai ei ollenkaan. Vähemmän vakavissa Aldinir-haittavaikutuksissa voi olla: ummetus, ruokahaluttomuus, turvotus, kaasu, vatsavaivat; pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, lievä ripuli; päänsärky, huimaus; jäykkä tai tiukka lihas; levoton tai hyperaktiivinen tunne; kuiva suu; epätavallinen tai epämiellyttävä maku suussa; vaippa-ihottumaa imeväisille, jotka ottavat nestettä Aldinir; lievä kutina tai ihottuma; tai emättimen kutina tai purkautuminen. Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä. Kerro lääkärillesi epätavallisista tai levottomista sivuvaikutuksista.

Aldinir (Omnicef) Drug Interaction

Kerro lääkärillesi kaikista muista käyttämistäsi lääkkeistä, erityisesti: probenecid (Benemid); tai vitamiini- tai mineraalilisistä, jotka sisältävät rautaa.

Aldinir (Omnicef) Unohdettu annos

Ota lääkitys heti, kun muistat Missed-annoksen Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja käytä lääkettä seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosen valmistamiseen

Aldinir (Omnicef) Yliannostus

Hakeudu lääkärin hoitoon, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostuksen oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu ja ripuli.

Aldinir (Omnicef) Säilytys

Säilytä kapselit huoneenlämmössä kosteudelta, kuumuudelta ja valolta. Säilytä Aldinirin oraalinen neste jääkaapissa. Älä anna sen jäädyttää. Heitä pois kaikki käyttämättömät lääkkeet, jotka ovat yli 14 päivää vanhempia.

Aldinir (Omnicef) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aldinir <<


[top]