>> Ostaa Aldocumar <<

ostaa Aldocumar Nopea lääkemääräys

Aldocumar (Coumadin) Yleinen käyttö

Tämä lääkitys tukahduttaa K-vitamiinin vaikutukset, jotka osallistuvat aktiivisesti verihyytymiseen. Se johtaa veren hyytymisen muodostumisen estämiseen. Verihyytymät voivat muodostua kehon eri osiin, kuten raajojen astioihin, liikkumattomien ajanjaksojen, keuhkojen astioissa, keinotekoisten sydänventtiilien ympärillä, jotka aiheuttavat embolia ja hengenahdistusta, rintakipu riippuen paikoista, joissa ne estävät astian. Coumadiinia käytetään potilaille, joilla on verihyytymiä alemman ääripäissä, keuhkoembolia, eteisvärinä, tietyissä ortopedisissä leikkauksissa, kuten polven tai lonkan korvauksissa, sydäninfarkti.

Aldocumar (Coumadin) Annostus ja suunta

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta Aldocumar. Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Potilaiden, joilla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta, tulee ottaa pienempiä annoksia lääkkeestä.

Aldocumar (Coumadin) Varotoimenpiteet

Vältä karpaloiden tai karpaloiden kasviperäisten tuotteiden syömistä, alkoholin ja urheilun alkoholinkäyttöä tai toimintaa, joka voi aiheuttaa mustelmia. Jos sinun tarvitsee tehdä lannerangan tai minkä tahansa leikkauksen, kerro lääkärillesi Aldocumarin ottamisesta.

Aldocumar (Coumadin) Vasta-aiheet

Akuutti verenvuoto, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, akuutti verenpainetauti, raskaus.

Aldocumar (Coumadin) Mahdolliset sivuvaikutukset

Verenvuoto, ihon nekroosi ovat vaarallisimpia. Mustat ulosteet, ruoansulatuskanavan häiriöt, nenän tai kumihoidon verenvuoto, runsaat ja jatkuvat kuukautiset, kohtuuton mustelmat, hiustenlähtö.

Aldocumar (Coumadin) Huumeiden välinen yhteys

Coumadiini on vuorovaikutuksessa monien lääkkeiden kanssa, ja nämä yhteisvaikutukset voivat olla hyvin vaarallisia. Useimmiten lääkkeitä, kuten aspiriinia, asetaminofeeniä (tylenolia ja muita), alkoholia, ibuprofeenia (Motrin), simetidiiniä (Tagamet), oksandrolonia (oksandriinia), tiettyjä vitamiineja ja antibiootteja, olisi otettava huomioon, kun Aldocumar-hoito suoritetaan.

Aldocumar (Coumadin) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin käy, älä ota Missed-annosta ja palaa normaaliin aikataulusi mukaan. Älä yritä korvata puuttuvaa annosta ottamalla ylimääräinen. Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta Aldocumar.

Aldocumar (Coumadin) Yliannostus

Jos epäilet, että olet ottanut liikaa lääkitystä, voit havaita liiallisen verenvuodon leikkauksista tai haavoista, verestä virtsassa tai ulosteissa ja raskaissa kuukautiskierroksissa naisilla. Etsi välittömästi lääketieteellistä apua tällaisissa tapauksissa.

Aldocumar (Coumadin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä pimeässä kuivassa paikassa.

Aldocumar (Coumadin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aldocumar <<


[top]