>> Ostaa Aldospirone <<

ostaa Aldospirone Nopea lääkemääräys

Aldospirone (Aldactone) Yleinen käyttö

Magniumin ja kaliumia säästävän diureetin ja aldosteroniantagonistin. Se liittää kilpailevasti aldosteronireseptoreihin nefronin distaalisissa osissa. Se on diureettinen vaikutus, lisää natriumioneja erittyy ja pienentää kaliumin ja magniumin erittymistä, vähentää virtsan happamuutta. Lääkkeen diureetti vaikuttaa kohtalaisesti ja esiintyy yleensä 2-5 päivän hoidon jälkeen ja jatkuu 2-3 päivän ajan lääkeannoksen lopettamisen jälkeen. Heikko hypotensio vaikuttaa tavallisesti 2-3 viikon hoidon aikana. Aldactonia käytetään yhdessä muiden hypertension hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden kanssa. Se myös helpottaa liiallisen nesteen poistamista kehosta kongestiivisessa sydämen vajaatoiminnassa, maksakirroosissa ja munuaissairauksissa.

Aldospirone (Aldactone) Annostus ja suunta

Päivittäinen annos aikuisille valtimoverenpainetaudissa, edeema-oireyhtymä on 50-100 mg aikuisille. Se on jaettava 1-2 sisäänsyötykseen päivässä. Tarvittaessa annos voidaan asteittain nostaa 200 mg: aan päivässä. Hoidon kesto on vähintään kaksi viikkoa. Muihin sairauksiin, kuten krooniseen kongestiiviseen sydämen vajaatoimintaan, maksakirroosiin, nefroottiseen oireyhtymään ja muuhun erilaiseen annostukseen voidaan ehkä suositella. Ota yhteys lääkäriin, ennen kuin päätät ottaa tämän lääkkeen. Aldospirone tulee ottaa aterian jälkeen ja suositeltavin on kerta-annos ennen nukkumaanmenoa.

Aldospirone (Aldactone) Varotoimet

Älä juo alkoholia, koska se lisää joitakin Aldospirone-haittavaikutuksista. Vältä syömän liikaa suolaa, koska ylimääräinen altti saattaa aiheuttaa kehon säilyttämisen, ja Aldospirone-valmisteen tehokkuus vähenee. On suositeltavaa, että ei käytetä kaliumia sisältäviä suolan korvikkeita tai matalan natriummaitotuotteita. Vältä ylikuumenemista tai kuivumista harjoittelun aikana. Keskustele lääkärisi kanssa nestemäisten määrien kanssa, joita sinun pitäisi kuluttaa. Älä lopeta tämän lääkkeen käyttöä, vaikka tunnette parantuvan nuorten terveyttä, jos sinua hoidetaan korkeaan verenpaineeseen. Vasta-aiheet Yliherkkyys, Addison-tauti, hyperkaliemia, hyperkaliemia, samanaikainen käyttö kaliumlisien tai muiden kaliumia säästävien diureettien, kuten Aldactazide, Amiloride (Midamor, Moduretic), Triamterene (Dyrenium, Dyazide, Maxzide), hyponatriemia, krooninen munuaisten vajaatoiminta, anuria, maksan vajaatoiminta, diabeteksen oletettu krooninen munuaisten vajaatoiminta, diabeettinen nefropatia, raskaus ja jotkut muut. Ota tämä lääke vain, jos lääkäri neuvoo sinua.

Aldospirone (Aldactone) Mahdolliset haittavaikutukset

Lääkkeen haittavaikutuksia ovat päänsärky, ripuli, kouristukset, uneliaisuus, ihottuma, pahoinvointi, oksentelu, impotenssi, epäsäännölliset kuukautiset ja epäsäännöllinen hiusten kasvua. Nesteen ja elektrolyyttien epätasapaino on todennäköistä, joten potilaita on seurattava huolellisesti. Rintojen suureneminen voi myös tapahtua annoksen ja hoidon keston mukaan. Tämä tila on yleensä palautuva, kun lopetat Aldospirone-hoidon.

Aldospirone (Aldactone) Huumeiden välinen yhteys

Tämä lääke voi alentaa veren natriumpitoisuuksia kohottaen veren kaliumpitoisuuksia. Liian korkea kaliumpitoisuus veressä aiheuttaa joskus hengenvaarallisia poikkeavuuksia sydämen rytmiin. Siksi Aldospironea ei yleensä anneta muiden aineiden kanssa, jotka voivat nostaa veren kaliumtasoja. Aldospirone voi aiheuttaa kohonneen veren digoksiinin (Lanoxin) myrkyllisyyteen.

Aldospirone (Aldactone) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Aldospirone (Aldactone) Yliannostus

Välitöntä lääketieteellistä apua tarvitaan, jos olet yliannostanut lääkkeen saantia. Yliannostus oireita voivat olla uneliaisuus, sekavuus, punoittava ihottuma, pahoinvointi, oksentelu tai ripuli.

Aldospirone (Aldactone) Varastointi

Aldospirone on säilytettävä huoneenlämmössä alle 25 C (77 F).

Aldospirone (Aldactone) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aldospirone <<


[top]