>> Ostaa Aledronato Mk <<

ostaa Aledronato Mk Nopea lääkemääräys

Aledronato Mk (Fosamax) Yleinen käyttö

Ei-hormonaalinen spesifinen estäjä osteoklastisen luun resorption (se on pyrofosfaatin synteettisiä analogeja), joka estää osteoklastien. Aledronato Mk stimuloi luiden muodostumista, palauttaa positiivisen tasapainon resorption ja luun muodostumisen välillä, kasvaa asteittain luiden mineraalitiheyttä (fosforin ja kalsiumin metabolian säätely), edistää luukudoksen muodostumista normaalilla histologialla. Aledronato Mkia käytetään Pagetsin taudin, osteoporoosin hoitoon postmenopausaalisilla naisilla (luunmurtumien ehkäisy, erityisesti lantion ja selkärangan), miesten osteoporoosi, hyperkalsemia potilailla, joilla on pahanlaatuisia kasvaimia.

Aledronato Mk (Fosamax) Annostus ja suunta

Osteoporoosin hoitoon suositeltu annos on 5-10 mg päivässä tai 35-70 mg viikossa. Pagetsin tauti vaatii 40 mg kerran päivässä kuuden kuukauden aikana. Ota Aledronato Mk täysi lasi vettä. Älä ota tätä lääkettä, ellet voi istua tai seiso pystyssä 30 minuutin aikana, koska tämä lääke voi aiheuttaa vakavia ongelmia mahassa tai ruokatorvessa. Ota muita lääkkeitä, ruokaa, mineraaleja tai vitamiineja vähintään 30 minuuttia ennen Aledronato Mkin ottamista.

Aledronato Mk (Fosamax) Varotoimet

Kerro lääkärille, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät ennen tämän lääkkeen ottamista. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on jokin munuaissairaus, mahahaava tai ruokatorvi, alhainen veren kalsium tai D-vitamiinin puutos.

Aledronato Mk (Fosamax) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, imetys, lapsenkengät. Potilailla, joilla on maha-suolikanavan sairauksia akuuttivaiheessa (dysfagia, ruokatorvitulehdus, gastriitti, duodeniitti, mahahaava vatsa- ja pohjukaissuolessa), ruokatorven ahtauma, ruokatorven akalasia, krooninen munuaisten vajaatoiminta, hypokalsemia, D-vitamiinin puute, Aledronato Mk-hoidon tulisi tehdään tietyllä varovaisuudella.

Aledronato Mk (Fosamax) Mahdolliset sivuvaikutukset

Allergisen reaktion lisäksi, kuten nokkosihottuma, kasvojen ja kielen turvotus, hengitysvaikeudet, ihottuma Aledronato Mk voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, turvotusta, ummetusta, ripulia, kaasua, musta uloste, muutos makuaistin, lihas- tai nivelkipu, leuan osteonekroosi. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos luulet, että otit liian paljon tätä lääkettä.

Aledronato Mk (Fosamax) Lääkevalmistelu

Intravenous ranitidiini (Zantac) lisää alendronaatin veren määrää. Antacidit, Ca2 + -tuotteet tai lääkkeet, jotka sisältävät kalsiumia, alumiinia ja magnesiumia, vähentävät Aledronato Mkin imeytymistä. Aspiriini tai muut Foxamax-valmisteen kanssa samanaikaisesti käytettävät muut kuin steroidiset tulehduskipulääkkeet (NSAID) voivat lisätä mahalaukun ja suoliston sivuvaikutuksia.

Aledronato Mk (Fosamax) Missään annoksessa

Jos otat tämän lääkityksen joka päivä ja unohdat Aledronato Mk-aamu-annoksesi, älä ota sitä myöhemmin päivällä, vaan ota se seuraavana aamuna. Jos otat Aledronato Mkia kerran viikossa, ota se aamulla sinä päivänä, kun muistat Missed-annoksen Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Aledronato Mk (Fosamax) Yliannostus

Jos epäilet, että käytät liikaa lääkitystä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon ja juo lasillista maitoa. Oireesi voivat ilmetä kuten pahoinvointi, närästys, kipu ylempään vatsassa, ripuli, kasvojen tiukka ja jäykkä lihakset, lihaskouristukset, tunnottomuus tai pistely, kouristukset, ärtyneisyys.

Aledronato Mk (Fosamax) Säilytys

Säilytä Aledronato Mk kuivassa tiukassa astiassa auringonvalolta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Aledronato Mk (Fosamax) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aledronato Mk <<


[top]