>> Ostaa Alemoxan <<

ostaa Alemoxan Nopea lääkemääräys

Alemoxan (Clozaril) Yleinen käyttö

Alemoxan on epätyypillinen antipsykoosi. Sitä käytetään skitsofrenian hoitoon potilailla, jotka eivät reagoi muihin lääkkeisiin. Se vähentää itsemurhakäyttäytymisen riskiä. Se vaikuttaa tiettyihin kemikaaleihin aivoissa.

Alemoxan (Clozaril) Annostus ja ohjeet

Ota Alemoxan lääkärisi määräämällä tavalla. Ota se ruoan kanssa tai ilman. Ota ruokaa vähentämään vatsan ärsytystä, jos vatsavaivoja ilmenee. Jatka lääkkeen ottamista, vaikka olosi hyvin. Älä lopeta sen ottamista yhtäkkiä ilman lääkärisi neuvoja.

Alemoxan (Clozaril) Varotoimenpiteet

Kerro lääkärillesi kaikista olosuhteista, erityisesti jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, imettämistä, jos sinulla on allergiaa, jos sinulla on ollut verihyytymiä, veri ongelmia, korkea veren kolesterolitaso, sydänongelmat tai keuhko- tai hengitysongelmat, jos sinulla on suurentuneen eturauhasen historia; pitkittyneet, tuskalliset erektiot; maksa- tai munuaisongelmia; kohtaukset (esim. epilepsia); glaukooma; vatsa- tai suolen ongelmia; tai dementia, jos sinulla on heikko terveydentila, diabetes tai diabeteksen omaava perheenjäsen tai olet hyvin ylipainoinen, jos sinulla on vähentynyt entsyymien aktiivisuus, joka metaboloituu tiettyjä lääkkeitä.

Alemoxan (Clozaril) Vasta-aiheet

Sinun ei tule käyttää Alemoxania, jos sinulla on allergiaa, sinulla on vakava uneliaisuus, sinulla on hallitsemattomia kohtauksia (epilepsia) tai suolen lihasten liikkumista (paralyyttinen ileus). sinulla on luuydinongelmia, muita verisoliongeloita tai Alemoxan-valmisteen aiheuttamia veren aiheuttamia ongelmia, käytät muita lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa veren ongelmia. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, päänsärky, huimaus, närästys, lisääntynyt hikoilu tai syljeneritys, kevytmielisyys kun nouset ylös; pahoinvointi; outoja unia; nukkumisvaikeudet; painonnousu. Vaikeita haittavaikutuksia ovat: vaikeat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); levottomuus; vasikan kipu tai arkuus; rintakipu; sekavuus; tumma virtsa; vähentynyt koordinointi; pyörtyminen; nopea tai epäsäännöllinen syke; kuume, vilunväristykset tai kurkkukipu; lisääntynyt nälkä, jano tai virtsaaminen; infektio; kielen, kasvojen, suun tai leukojen tahaton liikkeet (kielen tarttuminen, poskkien puhkeaminen, suun kiihtyminen, pureskelut); ruokahalun menetys; käden tai jalkojen puutuneisuus; nopea hengitys; levottomuus; kouristukset; vaikea päänsärky, huimaus tai oksentelu; vaikea tai pysyvä pahoinvointi tai ummetus; vaikea vatsakipu; hengenahdistus; jäykkäät lihakset; äkillinen, epätavallinen painonnousu; käsien, nilkkojen tai jalkojen turvotus; vapina; vaikeuksia niellä; kontrolloimattomat lihasliikkeet; epätavalliset henkiset tai mielialan muutokset; epätavallinen väsymys tai heikkous; visuaaliset muutokset; oksentelu; ihon tai silmien keltaisuus.

Alemoxan (Clozaril) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät ja erityisesti: bentsodiatsepiineja (loratsepaamia) tai muita lääkkeitä henkisiin tai mielialahäiriöihin, koska sydän- tai hengitysongelmia voi lisätä; sikimetidiini, erytromysiini, kinoloni-antibiootit (siprofloksasiini), risperidoni tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (esim. fluoksetiini), koska ne voivat lisätä Alemoxan-sivuvaikutusten riskiä; barbituraatit (fenobarbitaali), hydantoiinit (fenytoiini), nikotiini tai rifampiini, koska ne voivat vähentää Alemoxanin tehoa; anti-rytmihäiriöt (esim. propafenoni, kinidiini), antikolinergit (benztropiini), karbamatsepiini, debrisokkiini, dekstrometorfaani, masennuslääkkeet tai korkea verenpaine, fenotiatsiinit (klooripromatsiini) tai trisykliset masennuslääkkeet (amitriptyliini) Alemoxan.

Alemoxan (Clozaril) Missed dose

Jos unohdat Alemoxan-annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed doseGo takaisin säännölliseen annosteluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos unohdat ottaa Alemoxan-annoksen yli 2 päivän ajan, äläkä ota sitä uudelleen. Ota heti yhteyttä lääkäriisi.

Alemoxan (Clozaril) Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat uneliaisuus, hidas tai vaikea hengitys, huimaus, liiallinen pelastus, pyörtyminen, kooma, nopea epäsäännöllinen sydämenlyönti. Jos epäilet, että annat lääkärin apua välittömästi.

Alemoxan (Clozaril) Säilytys

Säilytä Alemoxan huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta (15 ja 30 astetta). Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä Alemoxan lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Alemoxan (Clozaril) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Alemoxan <<


[top]