>> Ostaa Alenbit <<

ostaa Alenbit Nopea lääkemääräys

Alenbit (Noroxin) Yleinen käyttö

Alenbit on kinoloni antibiootti, jota käytetään virtsateiden hoitoon, kuten pyelonefriitti, kystiitti, virtsaputki), sukupuolielimet (eturauhastulehdus, kohdunkaulan ahtauma, endometriitti), ruoansulatuskanava (salmonelloosi, shigelloosi) yksinkertainen gonorrhea. Toiminnan mekanismi koostuu DNA-giraasin estämisestä, joka johtaa bakteeri-DNA: n destabilointiin ja herkkien bakteerien kuolemaan. Alenbit on aktiivinen Staphylococcus spp. (myös Staphylococcus aureus), Neisseria spp., E. coli, Citrobacter spp., Klebsiella spp., Proteus spp., Salmonella spp., Enterobacter spp., Hafnia, Shigella spp., Mycobacterium tuberculosis, Vibrio cholerae, Haemophilus influenzae, spp., Mycoplasma spp., Ja jotkut muut. Lääkitys on aktiivinen 12 tuntia.

Alenbit (Noroxin) Annostus ja ohjeet

Kun käytät virtsateiden infektioita, otat 400 mg Alenbitia kahdesti päivässä 7-10 vuorokauden ajan, ei-monimutkaisen kystiittihoidon hoito jatkuu 3-7 vuorokautta, ja patentteihin, joiden toistuva krooninen virtsa-infektio on enintään 12 viikkoa. Eturauhastulehduksen suositeltu päivittäinen annos on 800 mg jaettuna 2 annokseen neljä viikkoa. Tavallinen yksittäinen suositeltu annos gonorrean hoidossa on 800 milligrammaa 1 päivän ajan. Suurin päivittäinen annos on 800 milligrammaa. Ota täysi lasillinen vettä kaksi tuntia aterian jälkeen tai tunti ennen sitä. Juo paljon vettä Alenbit-valmisteen aikana, jotta vältät neulanmuotoisten kiteiden muodostumisen virtsasi. Iäkkäillä ja munuaisongelmista kärsivillä potilailla on ehkä käytettävä pienempää annostusta tai heidän munuaisten toimintaansa on seurattava. Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käynnistä tai lopeta hoitoa ilman lääkärisi lupaa.

Alenbit (Noroxin) Varotoimenpiteet

Iäkkäillä ja munuaisten vajaatoimintaa sairastavilla potilailla munuaisten toimintaa valvotaan säännöllisesti. Tämä lääkitys voi aiheuttaa valoherkkyyden, välttää suoraa auringon säteilyä hoidon aikana. Alkoholijuomien täydellinen kulutus voi heikentää sellaisia haittavaikutuksia kuin huimaus, uneliaisuus ja muut, jotka voivat vaikuttaa koneesi ja ajo-ominaisuutesi hallintaan.

Alenbit (Noroxin) Vasta-aiheet

Tätä lääkettä ei voida antaa potilaille, joilla on yliherkkyys Alenbitille, raskaana oleville ja imettäville naisille, alle 18-vuotiaille lapsille, joilla on glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin puutos. Varovaisuutta on noudatettava, kun Alenbitia annetaan aivoinfarktin, aivoverenkiertohäiriöiden, epilepsiaa, epileptisen oireyhtymän, myasthenia graviksen, munuaisten tai maksan vajaatoimintaa sairastavilla henkilöillä.

Alenbit (Noroxin) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat: heikkous, päänsärky, uneliaisuus, huimaus, pahoinvointi, vatsavaivo. Harvinaiset mutta vakavat haittavaikutukset ovat: vapina ja auringon herkkyys, kohtaukset, henkiset / mielialan muutokset, kurkkukipu / kuume, näköhäiriöt, kuulon heikkeneminen, virtsan muutoksen määrä tai ulkonäkö, keltaisuus, pyörtyminen, sydämen vajaatoiminta, , puutuneisuus tai raajojen pistävä tunne. Lihaksen vaurio ja lihasten heikkeneminen ovat harvinaisia mutta mahdollisia. Lopeta harjoittaminen ja pyydä lääkärin apua, jos sinulla on kipua nivelessäsi tai jänteessäsi. Jos sinulla on pseudomembranoottinen koliitti (jatkuva ripuli, vatsan tai vatsakipu / kouristelu, veren / limaa suolistossa), joka voi kehittyä jopa muutamia viikkoja hoidon lopettamisen jälkeen, älä käytä ripulisaarisia tuotteita tai narkoottisia kipulääkkeitä. Kerro välittömästi lääkärillesi kunnosta. Pitkäaikainen tai toistuva Alenbit-valmisteen käyttö voi aiheuttaa suun kuivumista tai uutta emättimen hiiva-infektiota, jonka oireet ovat: valkoiset laastarit suussa, muutos emättimen purkautumisessa. Kerro lääkärillesi välittömästi, jos sinulla on allerginen reaktio (vaikea huimaus, ihottuma, kutina, turvotus, hengitysvaikeudet).

Alenbit (Noroxin) Huumeiden välinen yhteys

Teofylliinin annosta tulee pienentää Alenbit-valmisteen aikana. Noroksin lisää epäsuorien antikoagulanttien, syklosporiinin, veripitoisuutta, vähentää nitrofuraanien vaikutuksia. Antacidit, jotka sisältävät Al: n ja Mg: n ioneja, lääkkeitä, jotka sisältävät Fe: tä, Zn2 +: a, sukralfaattia, on otettava vähintään neljän tunnin välein Alenbitilla. Samanaikainen saanti sellaisten lääkkeiden kanssa, joilla epileptinen kynnys laskee, voi johtaa epileptisiin hyökkäyksiin. Vaarallinen äkillinen verenpaineen aleneminen tai sydämen rytmihäiriöt ovat mahdollisia, kun Alenbitia käytetään samanaikaisesti verenpaineen lääkkeiden kanssa tai vaikuttaa sydämen rytmiin. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä ja lääkkeistä, joita käytät ja joita käytät.

Alenbit (Noroxin) Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, ellei se ole melkein seuraavan annoksenne aika. Jos se on lähellä seuraavan annoksen ajankohtaa, ohita ohitettu annos ja palaa annostelun aikataulu. Älä tupakoi annosta Misseddosin valmistukseen.

Alenbit (Noroxin) Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat: huimaus, pahoinvointi, oksentelu, uneliaisuus, "kylmä" hikoilu, pehmeä kasvot ilman merkittäviä muutoksia hemodynaamisissa indekseissä.

Alenbit (Noroxin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä tiukassa säiliössä, kosteudelta ja kosteudelta.

Alenbit (Noroxin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Alenbit <<


[top]