>> Ostaa Altace <<

ostaa Altace Nopea lääkemääräys

Altace Yleinen käyttö

Verenpainelääkevalmiste (verenpaineen aleneminen) kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjiksi. Angiotensiini II: n synteesin vähentäminen vähentää vasokonstriktorin aktiivisuutta (verisuonten kaventumista) ja sen stimuloivaa vaikutusta aldosteronin eritykseen (ekstratioon). Lääkitys helpottaa reniinin aktiivisuutta veriplasmassa ja estää badicidin metaboliaa (tuhoaminen organismissa). Tämä lääkitys myös vähentää perifeerisen verisuonijärjestelmän kokonaisresistanssia. ACE-estäjien hoito on erityisen hyödyllistä henkilöille, joilla on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta. Lääke annetaan myös verenpainetauti, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, äkillisen kuoleman profylaktinen myokardiaalisen infarktin jälkeen.

Altace Annostus ja suunta

Tavallinen Altace-annos on 2,5-20 mg vuorokaudessa kerta-annoksena tai kaksi jaettua annosta otetaan aamuisin lasillisella vedellä. Potilaat, jotka käyttävät diureetteja tai munuaisvaltimon ahtaumaa sairastavia potilaita, voivat tarvita pienempiä annoksia sekä ihmisiä, joiden ikä on yli 65 vuotta.

Altace Varotoimet

Alkoholi voi alentaa verenpainettasi ja näin kasvaa jonkin puolen Altacen vaikutukset. Älä käytä suolan korvikkeita tai kaliumliskejä tämän lääkityksen aikana. Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tätä lääkettä.

Altace Vasta-aiheet

Yliherkkyys, munuaisvaltimon ahtauma, munuaissiirron jälkeen kunto, aortan supistuminen, epäselvät tai kiistämättömät alkuperäiset tulehdukselliset sydänsairaudet, jotka johtavat sen laajentumiseen, raskauteen, hengästyneisiin, vaikeisiin munuaisten toimintahäiriöt, maksan vajaatoiminta. Vauvat, kuinka nuoret ovat 14 vuotta Voimistelijoiden ja muiden työntekijöiden, jotka työskentelevät, tarvitsevat suurta huomiota, tulee hoitaa huolellisesti tämän lääkityksen avulla.

Altace Mahdolliset haittavaikutukset

Munuaisten vajaatoiminta ja kohonnut veren kaliumpitoisuus, hypotensio, romahtaminen, sydämen rytmihäiriöt ovat Altacen vakavia haittavaikutuksia. Altace yleensä hyvin siedetty ja haittavaikutukset ovat ohimeneviä. Niiden joukossa oli pysyvää kuivaa yskää, vatsakipua, ummetusta, ripulia, ihottumaa, huimausta, väsymystä, päänsärkyä, makuaistiota, ruokahaluttomuutta, pahoinvointia, oksentelua, pyörtymistä ja tunnottomuutta tai pistelyä käsissä tai jaloissa.

Altace Lääkevalmistelu

ACE-estäjien käyttö kaliumlisillä, suolan korvikkeilla tai diureetteilla, jotka lisäävät kaliumia veressä, voivat aiheuttaa liiallisia kaliumtasoja. ACE-estäjien samanaikainen käyttö näiden lääkkeiden kanssa vaatii kaliumtasojen seurantaa. Aspiriini ja muut ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet (NSAID) voivat vähentää ACE-estäjien vaikutuksia.

Altace Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Altace Yliannostus

Altace-yliannostuksen oireita ovat äärimmäinen huimaus tai pyörtyminen. Jos havaitset näitä oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Altace Varastointi

Tabletit ja kapselit on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F).

Altace Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Altace <<


[top]