>> Ostaa Amaryl <<

ostaa Amaryl Nopea lääkemääräys

Amaryl Yleinen käyttö

Amaryyli on oraalinen veren sokeri-alentava lääke, joka kuuluu sulfonyyliureaan. Vaikuttava aine on glimepiridi. Sitä käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan kanssa tyypin 2 (ei-insuliiniriippuvaisen) diabeteksen hoitoon. Toiminnan mekanismi on stimuloida insuliinin erittymistä ja vapautumista beetasoluista (haimakuvaus). Amaryyliä käytetään ei-insuliinista riippuvan diabeteksen (tyypin 2) hoitoon monoterapiana tai yhdistelmänä insuliinin (tai metformiinin) kanssa.

Amaryl Annostus ja suunta

Paras annos määräytyy lääkäri säännöllisen verensokerin mittauksen perusteella.

Amaryl Varotoimet

Ole varovainen, että sokeri ei laske liian matalaa stressin vuoksi, ohita ateria, käytä liian pitkää tai juo alkoholia. Tunne hypoglykemian merkkejä ja säilytä sokerin lähde käsillä. Jos sokerintaso on liian korkea, saatat tuntea olevan hyvin jano tai nälkä. Voit myös virtsata enemmän kuin tavallisesti. Ota tämä lääkitys täsmälleen niin kuin se on osa monimutkaista ohjelmaa, joka koostuu ruokavaliosta, lääkityksestä ja harjoittelujrutiineista. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, sinulla on lisämunuaiset tai aivolisäkkeet ennen tämän lääkityksen ottamista. Vasta-aiheet Amaryl on vasta-aiheinen potilailla, joilla on diabeettinen ketoasidoosi, diabeettinen kooma ja prekoma, insuliinista riippuva diabetes (tyyppi 1), vaikea munuaisten vajaatoiminta, vaikea maksan vajaatoiminta, yksittäinen yliherkkyys amaryylille, muut sulfonyyliurea-luokan jäsenet ja sulfonamidit.

Amaryl Mahdolliset haittavaikutukset

Jos sinulla on merkkejä allergisesta reaktiosta tähän lääkitykseen, kuten nokkosihottuma, kasvojen ja kurkun turvotus, ihottuma tai muut tärkeät oireet (vaikea ihottuma, kutina, punoitus, vaalea iho, helposti mustelmat tai verenvuoto, tunnottomuus, tumma virtsa, savi-uloste, vatsakipu, kuume, pahoinvointi) hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Amaryl Lääkevalmistelu

Diureetit, kuten hydroklooritiatsidi (hydrodiurili, Ezide, hydropar, mikrosiidi, furosemidi (Lasix)), kortikosteroidit, kuten prednisoni ja metyyliprednisoloni (Medrol), fenytoiini (Dilantin), niasiini , ja sympatomimeetit, kuten pseudoefedriini (Sudafed), pystyvät lisäämään verensokeria ja heikentämään Amaryl-vaikutusta. Propranololi (Inderal) ja atenololi (Tenormin) kuuluvat beetasalpaajille ja heikentävät myös veren määrää ja vähentävät Amaryl-aktiivisuutta.

Amaryl Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat siitä. Jos se on lähes seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin aikataulusi mukaan.

Amaryl Yliannostus

Välitön lääkärinhoito tarvitaan, jos liikaa lääkettä. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat: äärimmäinen heikkous, sekavuus, näön hämärtyminen, vatsakipu, puhutteluhäiriöt, vapinaa, hikoilu, takavarikko ja kooma.

Amaryl Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä tiukassa säiliössä ja pidä siitä auringonvalolta, kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Amaryl Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Amaryl <<


[top]