>> Ostaa Amoxil <<

ostaa Amoxil Nopea lääkemääräys

Amoxil Yleinen käyttö

Amoxil on aminopenisilliiniryhmän laajakirjoinen antibiootti. Sen toimintakeino on antibakteerinen ja koostuu bakteerien soluseinien rakentamisesta, jotka ovat herkkiä amoksisilliinille. Soluseinät suojaavat bakteereja ympäristöstä ja amoksisilliinin vaikutukset estävät niiden etenemistä. Amoksisilliini voi olla tehokas H. influenzae, N. gonorrhea, E. coli, Pneumococci, Streptococci ja tiettyjä Staphylococci-kantoja vastaan. Penisilliinia tuottavat mikro-organismit ovat vastustuskykyisiä amoksisilliinille. Lääkitys ei ole aktiivinen mykobakteereihin, mykoplasmeihin, suvun Rickettsiaan, sieniin, amebiin, plasmodiumiin, viruksiin ja myös Pseudomonas aeruginosa- ja Proteus spp. (paitsi P. mirabilis).

Amoxil Annostus ja ohjeet

Odota lääkärisi määräyksiä. Kerro lääkärillesi ennen tämän lääkityksen ottamista, jos olet allerginen kefalosporiineille (Ceclor, Ceftin, Duricef, Keflex), sinulla on ollut astma, vakava maksan tai munuaisten vajaatoiminta, verenvuoto- tai veren hyytymishäiriöt, mononukleoosi tai kaikenlainen allerginen reaktio . Voit ottaa Amoxillinin ruoan kanssa tai ilman. Pureskeltava tabletti pitää pureskella ennen kuin nielaat sen. Swallow Amoxillin kapselit kokonaan lasillisella vettä.

Amoxil Varotoimenpiteet

Tämä lääkitys vähentää tiettyjen ehkäisytablettien vaikutusta. Jatka tämän lääkkeen ottamista, vaikka olisitkin hieno, sillä bakteerien elämäkerralla on tiettyjä ominaisuuksia. Jos lopetat lääkkeen ottamisen, joka ei ole suorittanut hoitoa, se voi johtaa niiden lisääntymiseen ja tämän lääkityksen kestävien kantojen tuottamiseen. Älä anna tätä lääkettä sairastuneille, joilla on samankaltaiset oireet kuin heidän sairautensa mahdollisesti aiheuttamat muut mikro-organismit. Antibioottiset lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, kerro siitä lääkärillesi, jos sinulla on sitä. Jos imetät ja otat Amoksisilliinia, lääkitys voi erittyä maitoon ja aiheuttaa ripulia vauvallasi. Varoittaa lääkäriltä, jos sinulla on astma.

Amoxil Vasta-aiheet

Allergia amoksisilliinille tai muulle penisilliiniantibiootille.

Amoxil Mahdolliset haittavaikutukset

Allergian (nokkosihottuma, turvotus, ihottuma) mahdollinen reaktio amoksisilliiniin voi olla ripuli, huimaus, närästys, unettomuus, pahoinvointi, kutina, oksentelu, sekavuus, vatsakipu, helppo mustelmia.

Huumeiden vuorovaikutus
Amoksisilliinin ei tiedetä vähentävän ehkäisyvalmisteiden vaikutusta, lisää digoksiinin imeytymistä, lisää metotreksaatin myrkyllisyyttä. Amoksisilliinin erittyminen munuaisissa hidastaa aspiriinia. Vastaamaton annos Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Amoxil Yliannostus

Yliannostus voi olla oksentelua, pahoinvointia, ripulia, veden ja elektrolyyttien tasapainoa. Ota yhteyttä lääkäriisi.

Säilytä
Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86F (15-30C) valolta ja kosteudelta.

Amoxil Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai varotoimia koskevia tietoja sivustolla, ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Amoxil <<


[top]