>> Ostaa Antivert <<

ostaa Antivert Nopea lääkemääräys

Antivert Yleinen käyttö

Antivert on antihistamiini, jota käytetään liikuntahäiriöön liittyvän pahoinvoinnin, oksentelun ja huimauksen hoitoon. Antivert voi olla hyödyllinen myös huimausta hoidettaessa. Se toimii estämällä kemiallinen lähetin aivoissa, mikä auttaa vähentämään tai estämään oksentelua.

Antivert Annostus ja suunta

Ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä. Käytä vain määrättyä. Ota se suullisesti ruoan kanssa tai ilman. Suositeltu annos aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille erilaisista tilanteista riippuen: 1.Lääketieteellisen sairauden tavallisesti annos on 5-50 milligrammaa 1 tunti ennen matkaa. Matkanne aikana annos voidaan toistaa joka 24. tunti. 2. Vertigo: Yleensä annos on 25-100 milligrammaa päivässä, jaettuna samaan, pienempiin annoksiin lääkärisi määräämällä tavalla. Alle-vuotiaille lapsille ei ole suositeltavaa. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Antivert Varotoimet

Käytä Antivertia varoen, jos lääketieteellinen historia sisältää astman, glaukooman tai suurennetun eturauhasen, tarkista lääkärisi kanssa ennen Antivertin käyttöä. Myös Antivert saattaa aiheuttaa uneliaisuuden tai vähemmän hälytyksen; siksi ajamista tai vaarallisia koneita ei suositella. Käytä varoen kuumalla säällä ja liikunnan aikana. Antivertia ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Imeväisten imetyksen mahdollisia haittavaikutuksia ei suositella. Ota yhteys lääkäriisi ennen imetystä.

Antivert Vasta-aiheet

Antivertia ei saa antaa ihmisille, jotka ovat yliherkkiä mihin tahansa tämän lääkityksen osiin ja jotka ovat vasta-aiheisia raskauden aikana.

Antivert Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Vähemmän vakavia ovat: - näön hämärtyminen; kuiva suu; ummetus; tai huimausta, uneliaisuutta. Jos jokin niistä lopettaa Antivertin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Antivert Lääkevalmistelu

Antivert vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: alkoholi; muut antihistamiinit (esim. difenhydramiini); rauhoittavia lääkkeitä. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Antivert Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Antivert Yliannostus

Antivertin yliannostuksen oireita voivat olla epätavallinen hajoavuus, uneliaisuus, hallusinaatiot, hyvin hidas tai matala hengitys ja kohtaukset. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Antivert Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Pidä kaukana lämmöstä, kosteudesta ja auringonvalosta. Varastointia ei suositella. Pidä paikoin lasten ulottumattomissa.

Antivert Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Antivert <<


[top]