>> Ostaa Aralen <<

ostaa Aralen Nopea lääkemääräys

Aralen Yleinen käyttö

Aralen on aminokinoliini, jota käytetään malarian infektioiden ja tiettyjen parasiitti-infektion hoitoon tai ehkäisyyn. Se tappaa malarian parasiitit todennäköisesti vahingoittamalla niiden DNA: ta (geneettistä materiaalia).

Aralen Annostus ja ohjeet

Aralen ottaa suun kautta lasin vettä tai ruokaa. Annostus vaihtelee infektion tyypistä: 1) Malaria Aikuisille suositeltu annos on 500 mg täsmälleen samana päivänä joka viikko. Fro-lapsia on 5 mg laskettuna perustana kilogrammalle kehon painoa kohti, 10 mg emästä / kg voidaan ottaa kahdessa jaettuna annoksella, kuusi tuntia toisistaan. 2) Akuisen hyökkäyksen hoito: Aikuiset aikuiset ovat 1 g, jota seuraa vielä 500 mg kuuden tai kahdeksan tunnin kuluttua ja kerta-annos 500 mg kutakin kahdesta peräkkäisestä päivästä. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Aralen Varotoimenpiteet

Jos käytät Aralenia pitkään, se voi johtaa sellaisiin oireisiin kuin mikä tahansa verenkierto tai lihasheikkous, joka voi aiheutua tästä lääkkeestä. Soita lääkärillesi välittömästi, jos havaitset muutoksen näyssä hoidon aikana tai sen jälkeen. Jos oireesi eivät parane muutamassa päivässä tai jos ne pahenevat, soita lääkärillesi välittömästi. Älä käytä tätä lääkettä ennen kuin aja tai tee mitään muuta, mikä voi olla vaarallista, jos et näe hyvin. Vasta-aiheet Yliherkkyys, maksan ja munuaisten toimintahäiriöt, sydämen lihaksen sydämen rytmihäiriöt (rytmihäiriöillä), veren ja hermoston sairaudet, verkkokalvon sairaudet ja silmän sarveiskalvo, diabetes, krooninen alkoholismi. Älä käytä sitä, jos olet allerginen klorokiinille tai lääkkeen ainesosille tai jos sinulla on eräitä visuaalisia ongelmia klorokiinin, samanlaisten lääkkeiden tai muun syyn vuoksi (ellei malarian hoidossa päätetä, että hyödyt ovat suurempia kuin riskit ) Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat: ruokahaluttomuus; kömpelyys; ripuli; huimaus; pyörryttävän liikkeen tunne; lievä päänsärky; pahoinvointi; vatsakramppeja; oksentelu. Vakavampi, jos havaitset tällaisia haittavaikutuksia: vaikeat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); epätavallinen käyttäytyminen; värin tai ihon muutokset tai suun sisäpuolella; ripuli; vaikea nähdä ja lukea (sanat, kirjaimet tai osia esineistä, jotka puuttuvat lukemisen aikana); kuume tai kurkkukipu; hiustenlähtö; kuulon menetys; mielialan muutokset; soinnut korviin; kouristukset; herkkyys auringonvalolle; epätavallinen verenvuoto tai mustelmat; epätavallinen heikkous; näköongelmat; painonpudotus. Jos havaitset, että jokin niistä lopettaa Aralenin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Aralen Lääkevalmistelu

t
Aralen on vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: ampisilliini, magnesiumia, simetidiiniä, syklosporiinia, kaoliinia sisältäviä antasideja. Lääkkeiden välinen vuorovaikutus ei tarkoita sitä, että sinun on lopetettava yksi niistä. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Aralen Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Aralen Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat päänsärky, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu, kouristukset, hengitysvaikeudet ja tajuttomuus, tietoisuuden heikkeneminen, näköhäiriöt, kouristukset ja kooma. Hengitysongelmista johtuva kuolema saattaa tapahtua 2 tunnin kuluttua saannin syystä. Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Aralen Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Aralen Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aralen <<


[top]