>> Ostaa Arcoxia <<

ostaa Arcoxia Nopea lääkemääräys

Arcoxia Yleinen käyttö

Arcoxiaa käytetään akuutin ja kroonisen osteoartriitin, selkärankareuman, akuutin gouty-niveltulehduksen, kroonisen tuki- ja liikuntaelinten kivun lievittämiseen. Se sisältää etorikoksibia, joka on syklo-oksigenaasi-2: n (COX-2) selektiivinen estäjä, joka estää tulehduksen, kivun ja kuumeen oireiden muodostumisen estävien prostaglandiinien muodostumisen. Arcoxia ei vaikuta verihiutaleiden toimintaan ja ruoansulatuskanavan limakalvoon.

Arcoxia Annostus ja ohjeet

Ota tabletit suullisesti lasillisella vettä aterian yhteydessä tai ilman. Suositeltu annos osteoartriitin hoidossa on 60 mg kerran päivässä. Nivelreuman ja selkärankareuman hoitoon tarvitaan 90 mg kerran vuorokaudessa. Akuutti kouristuksia aiheuttava artriitti ottaa 120 mg kerran kerrallaan. Hoito ei voi jatkua pidempään kuin kahdeksan päivää, jos päivittäinen annos on 120 mg päivässä. Keskimääräinen terapeuttinen annos kivun hoitoon on 60 mg kerran otettuna. Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ylitä suositeltua annosta.

Arcoxia Varotoimet

Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetettä, sinulla on ollut allergiaa Arcoxia tai NSAID-lääkkeitä, sydämen vajaatoiminta, sydänkohtaus, ohitusleikkaus, rintakipu, aivohalvaus tai mini-aivohalvaus, kapeat tai tukkeutuneet valtimoiden ääripäitä historiassa. Älä ota lääkettä kuulematta lääkärisi tietoja todellisesta korkeasta verenpaineesta, suunnitellusta suuresta leikkauksesta ja olosuhteista, kuten korkea verenpaine, diabetes, korkea kolesteroli tai tupakointi, mikä saattaa lisätä sepelvaltimotautien ja ateroskleroosin mahdollisuutta. Varovaisuutta on noudatettava yli 65-vuotiailla potilailla. Laktoosi on sisällytetty tabletin päällysteen koostumukseen, jonka pitäisi ottaa huomioon laktaasin puutospotilailla.

Arcoxia Vasta-aiheet

Yliherkkyys lääkkeen, lapsikausien, raskauden ja imetyksen, keuhkoastman, toistuvan nenän polyposiitin tai parantajan sinusien ja suvaitsemattomuuden sekä muiden tulehduskipulääkkeiden (myös historian) intoleranssissa, haavaumat ja syövyttävä muutokset mahalaukun limakalvon tai pohjukaissuolessa, ruoansulatuskanavan verenvuotoa, aivoverenkierron tai minkä tahansa muun verenvuoto, akuutti tulehduksellinen suolistosairaus (Crohnin tauti, haavainen koliitti), hemofilia ja muut hyytymishäiriöt, vaikea sydämen vajaatoiminta, on vaikea maksan vajaatoiminta tai todellinen sairaus maksa, vaikea munuaisten vajaatoiminta, vakavat munuaissairaudet, vahvistettu hyperkalemia, sepelvaltimon ohitusliinavirta (CABG), perifeerinen verisuonisairaus, aivoverisuonisairaus, oireinen sepelvaltimotauti, vakaa korkea verenpaine ja hallitsematon verenpainetauti.

Arcoxia Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat: jalkojen, nilkkojen tai jalkojen turvotus, sairaus, pahoinvointi, oksentelu, närästys, ruoansulatushäiriöt, epämukava tunne tai kipu vatsassa, ripuli , korkea verenpaine, huimaus, päänsärky.

Arcoxia Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät tällä hetkellä ja erityisesti varfariinilla, angiotensiinikonvertaasin entsyymin (ACE) estäjillä, asetyylisalisyylihapolla (samanaikainen käyttö voi lisätä ruoansulatuskanavaan liittyvien haavojen riskiä), rifampisiinia (vähentää Arcoxian vaikutuksia).

Arcoxia Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Arcoxia Yliannostus

Jos otit liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi, vaikka mitään myrkytysoireita ei olisi.

Arcoxia Säilytys

Säilytä huoneen lämpötilassa 59-86 F (15-30 C) kosteudelta ja auringonvalolta. Suojattava kosteudelta (kylpyhuone).

Arcoxia Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Arcoxia <<


[top]