>> Ostaa Aricept <<

ostaa Aricept Nopea lääkemääräys

Aricept Yleinen käyttö

Aricept sisältää vaikuttavana aineena donepetsiilihydrokloridia, joka on asetyylikoliiniesteraasin entsyymin estäjä ja täten lohkaisee asetyylikoliinin hajoamista, joka on vastuussa herätteen siirtämisestä keskushermostossa. Aricept hidastaa Alzheimerin taudin aiheuttaman dementian kehittymistä.

Aricept Annostus ja ohjeet

Ota se suullisesti ennen yötä. Suositeltu aloitusannos on 5 mg kerran päivässä kuukauden aikana. Annosta voidaan nostaa 10 mg: aan päivässä. Älä niele tai pureskele tabletti kokonaan, odota, kunnes se liukenee suuhusi. Vaikka se liukenee, voit nielaista ajoittain.

Aricept Varotoimenpiteet

Ilmoittaudu lääkärillesi, jos sinulla on sairas sinus -oireyhtymä, suurennettu eturauhanen, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus, suurentunut eturauhasen tai virtsaamisongelmia, astma, pohjukaissuolihaavan tai mahahaavan, astman tai epilepsiaa. Kerro lääkärillesi, jos käytät NSAID-lääkkeitä, muita koliini-inhibiittoreita, raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Aricept Vasta-aiheet

Ariceptia ei voida käyttää potilailla, joilla on yliherkkyys donepetsiilille ja piperidiinin johdannaisille.

Aricept Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat allergiaoireet (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen turvotus), päänsärky, huimaus, väsymys, veren tai oksennuksen ylikuovaus, joka näyttää verta tai kahvia , kivulias tai vaikea virtsaaminen, takavarikko (mustavalkoisuus tai kouristukset).
Lääkeaineinteraktiot
sytokromi P450 (ketokonatsoli, kinidiini, erytromysiini, fluoksetiini) kasvua, ja sen induktorien (rifampisiini, fenytoiini, karbamatsepiini, etanoli) veren pitoisuuksia Aricept. Ariceptin vaikutusta voidaan odottamattomasti lisätä cholinostimulaattoreilla ja heikentää koliini-inhibiittoreita. Haittavaikutusten riski kasvaa, kun Ariceptia käytetään yhdessä yleisen anestesian ja NSAID-lääkkeiden kanssa.

Aricept Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Aricept Yliannostus

Ota yhteys lääkäriisi tai hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset näitä oireita: voimakas pahoinvointi, oksentelu, kuolaaminen, voimakas hikoilu, tunne valoa, hidas sydämenlyönti, hikoilu, näön hämärtyminen, pyörtyminen tai kouristukset (kouristukset), myasthenia gravis, matala hengitys, lihasheikkous.

Aricept Säilytys

Säilytä huoneen lämpötilassa 59-86 F (15-30 C) kosteudelta ja auringonvalolta. Suojattava kosteudelta (kylpyhuone).

Aricept Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aricept <<


[top]