>> Ostaa Asacol <<

ostaa Asacol Nopea lääkemääräys

Asacol Yleinen käyttö

Asacol on anti-inflammatorinen lääke, joka vaikuttaa suolen vuoriin tulehduskudosten vaurioitumisen ja ripulin hoidossa ja haavainen koliitti, proktosigmoidiitti ja proktitiitti. Asacol aktivoituu ohutsuolessa juuri ennen paksusuolta. Tämä lääke voi olla myös hyvä hoidettaessa potilaita, joilla on Crohnin tauti, joka vaikuttaa myös pieneen suoleen. Asacol sisältää aktiivista komponenttia mesalamiinia, anti-inflammatorista lääkeainetta, joka vapautuu peittämästä vain silloin, kun УАУ>7 ja olsalatsiini (5-aminosalisyylihapon dimeeri), joka toimii myös maha-suolikanavan distaalisissa segmentissä.

Asacol Annostus ja suunta

Kysy lääkäriltäsi tarvittavan annoksen ennen hoidon aloittamista. Älä käytä suurempia määriä kuin määrätty. Ota Asacol suun kautta aterian tai lasin maitoa. Niele koko tabletti vedellä. Älä murskata, murskata tai pureskele tabletteja ennen nielemistä. Suositeltu vuorokausiannos kohtalaisen aktiivisen haavainen paksusuolentulehduksen hoitoon on 4,8 g jaettuna kolmeen annokseen; hoito kestää 6 viikkoa aikuisilla. Alemmat annokset tarvitaan aikuisten ulseratiivisen paksusuolentulehduksen lievien akuuttien pahenemisvaiheiden hoitoon. Päivittäinen 2,4 g-annos tulee ottaa jakautuneina annoksina. Haavainen paksusuolentulehduksen ja Crohnin ileokolyytin remission hoito: kestää 2,4 g / vrk jakautuneina annoksina. Munuaisten vajaatoiminnan vajaatoimintaa on säädettävä. Tätä lääkettä ei suositella käytettäväksi lapsilla.

Asacol Varotoimenpiteet

Asacolia ei suositella potilaille, joilla on munuaisten vajaatoiminta ja varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on kohonnut veren urea tai proteinuria. Käytä varoen aikuispotilailla, joilla on normaali munuaisten toiminta. Jos munuaisten vajaatoiminta kehittyy Asacolilla hoidetuilla potilailla, se voi johtua mesalatsiinin aiheuttamasta nefrotoksisuudesta. Phenergania ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Mahdolliset haittavaikutukset lapselle voivat sulkea pois imetyksen. Ota yhteys lääkäriisi, jos tarvitset imetyksen vauvaa.

Asacol Vasta-aiheet

Asacolia ei saa antaa ihmisille, jotka ovat yliherkkiä jollekin ainesosalle, joka on herkkä salisylaateille, aminosalisylaateille tai munuaisten herkkyydelle sulfasalatsiinille. Myös vasta-aiheet vaikeaa maksan vajaatoimintaa sairastaville, akuutti ja krooninen interstitiaalinen nefriitti, mahalaukku tai pohjukaissuolihaava, verenvuototaipumus. Lääkevalmisteen turvallisuutta raskauden ja imetyksen aikana ei tunneta.

Asacol Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää kaikentyyppisiä allergisia reaktioita. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: koliikki, kuume, nenänielun tulehdus, päänsärky, vaikea vatsakipu, vatsakolytulehduksen paheneminen, kouristukset, kuume, dyspepsia, keltaisuus ja verinen ripuli. Vähemmän vakavia ovat: lievä pahoinvointi, oksentelu, vatsakrampit, ripuli, ummetus, peräpukamat, kaasu, ulosteesta johtuvat epämuodostumat, kuume, kurkkukipu tai muut flunssan oireet, ummetus, päänsärky tai huimaus, väsymys, ihottuma. Jos havaitset jonkin oireen Asacol-hoidon aikana, lopeta lääkityksen käyttö ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Asacol Huumeiden välinen yhteys

Asacolia ei saa antaa samanaikaisesti sellaisten lääkkeiden kanssa, jotka alentavat ulosteen pH: ta, kuten laktoosia, koska ne voivat estää vaikuttavan aineen vapautumista. Reye-oireyhtymän kehittymisen vuoksi Asacolia ja muita salisylaatteja ei tule käyttää kuuden viikon ajan vesirokko-rokotteen vastaanottamisen jälkeen. Asacol vähentää digoksiinin imeytymistä. Asacol voi mahdollisesti lisätä tiopuriinilääkkeiden määrää. Jos varfariinia käytetään samanaikaisesti Asacolin kanssa, sen tulee seurata terveydenhuollon tarjoaja. Kerro lääkärillesi, jos käytät seuraavia lääkkeitä: atsatiopriini (Imuran) tai merkaptopuriini (Purinethol); pentamidiini (Nebupent, Pentam); takrolimuusi (Prograf); rifampiini (rifadini, rimaaktaani, Rifater), amfoterisiini B (Fungizoni, AmBisome, Amphotec, Abelcet), capreomysiini (Capastat), vankomysiini (Vancocin, Vancoled), adefoviiri (Hepsera), asykloviiri (Zovirax), sidofoviiri (Vistide) (Foscavir), aldesleukiini (Proleukin), sisplatiini (Platinol), ifosfamidi (Ifex), oksaliplatiini (Eloxatin), karmustiini (BiCNU, Gliadel), plicamysiini (Mithracin), streptozosiini (Zanosar) tai tretinoiini (Vesanoid); aspirin ja muut tulehduskipulääkkeet kuten diklofenaakki (Voltaren), ibuprofeeni (Motrin, Advil), naprokseeni (Aleve, Naprosyn), ketorolakka (Toradol), etodolaakki (Lodine), diflunisal (Dolobid), flurbiprofeeni (Ansaid) , indometasiini (indokkiini), ketoprofeeni (Orudis). Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Asacol Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota annoksesi suunnilleen samaan aikaan joka päivä, jotta annos ei katoa.

Asacol Yliannostus

Asacol-valmisteen yliannostuksen oireita voivat olla sekavuus, nestehukka, ripuli, huimaus, uneliaisuus, kuume, päänsärky, nopea ja lyhyt hengitys, korvien soiminen, hikoilu, oksentelu. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Asacol Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Asacol Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. Уя,¬УЏУГ erityisiä ohjeita tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Asacol <<


[top]