>> Ostaa Beloc <<

ostaa Beloc Nopea lääkemääräys

Beloc Yleinen käyttö

Beloc toimii pääasiassa estäen sydämen beeta-adrenoreseptoreita ja sitä käytetään hypertension, rintakipu (angina), sydämen epänormaalien rytmien, sydäninfarktin hoitoon ja ehkäisyyn. Tämä lääkitys vaikuttaa autonomiseen hermostoon, joka määrää sydämen sykkeen estämällä sen reseptoreita ja siten vähentämällä poikkeuksellisen nopeita sydämen rytmejä. Se myös heikentää sydänlihaksen ärtyneisyyttä, sydämen kehitystä ja aiheuttaa muita vaikutuksia.

Beloc Annostus ja suunta

Tämä lääkitys tulee ottaa ruoan tai aterian jälkeen. Älä pureskele, kaada tai hajota tabletti, juo lasillisen veden kanssa. Annostus riippuu hoidetusta taudista ja voi vaihdella välillä 100-450 mg vuorokaudessa. Sinun lääkärisi määräämän annostasi. Iäkkäiden potilaiden on suositeltavaa aloittaa 50 mg: n vuorokausiannos. Munuaisten vajaatoiminta ei vaadi annoskorjausta, kun maksan vajaatoiminta edellyttää muiden beta-adrenoblockerien käyttöä, joita ei ole tuhottu maksaan.

Beloc Varotoimet

Älä käytä alkoholia, koska sen vuorovaikutus Belocin kanssa lisää uneliaisuutta ja huimausta.

Beloc Vasta-aiheet

Yliherkkyys lääkityksen komponentteille, akuutti tai krooninen sydämen vajaatoiminta, valtimon hypotensio, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, astma tai muut hengitysvaikeudet, diabetes, perifeerisen verenkierron häiriöt, raskaus, imetys, masennus, maksa tai munuaissairaus, kilpirauhasen häiriö tai myasthenia gravis.

Beloc Mahdolliset haittavaikutukset

Taudin yleisen toleranssin vaikutusta lääkitykseen sivuvaikutuksista havaitaan vatsakrampit, väsymys, unettomuus, pahoinvointi, masennus, muistinmenetys, kuume, impotenssi, hermostuneisuus, hidas syke, alhainen verenpaine, kylmät ääripäät, kurkkukipu, ripuli, ummetus ja hengenahdistus tai hengityksen vinkuminen.

Beloc Huumeiden välinen yhteys

On kiinnitettävä huomiota kalsiumkanavan salpaajien ja digoksiinin (Lanoxin) saantiin, jotka tunnetaan verenpaineen ja sykkeen vaarallisen veren alentamisen yhteydessä yhdessä Belocin kanssa. Beloc pystyy myös peittämään alhaisen verensokerin varhaiset oireet ja sitä tulee käyttää varoen diabetesta sairastavilla potilailla.

Beloc Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos seuraavaan annokseen jäänyt aika on alle 4 tuntia, älä ota Missed-annosta ja palaa aikataulusi mukaan. Älä yritä korvata puuttuvaa annosta ottamalla ylimääräinen.

Beloc Yliannostus

Jos Belocin oireita havaitaan: epätasainen sydämenlyönti, hengenahdistus, huimaus, heikkous tai pyörtyminen, sinertävän kynnet, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Beloc Säilytys

Säilytä 15-30 C (59-86 F) välillä. Suojaa kosteudelta ja annostele tiukkaan, kevyesti kestävään astiaan.

Beloc Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Beloc <<


[top]