>> Ostaa Benemid <<

ostaa Benemid Nopea lääkemääräys

Benemid Yleinen käyttö

Benemidiä käytetään hyperurikemian (korkea virtsahappojen) hoitoon ja veren virtsatason alentamiseen potilailla, joilla on kihti ja kihti niveltulehdus. Benemidi sisältää probenesidiä ja joskus annetaan yhdessä penisilliini-antibioottien kanssa, mikä lisää niiden tehokkuutta. Probenesidi estää virtsahapon imeytymistä ja estää antibioottien erittymisen munuaisissa.

Benemid Annostus ja suunta

Juo runsaasti vettä, kun olet Benemidissä välttämään munuaiskivien muodostumista. Hyperurikemiaa hoidettaessa otetaan 500 mg Benemidä kahdesti päivässä. Suurin suositeltu annos on 2 g päivässä. Yhdessä penisilliini-antibioottien kanssa tavallinen Benemid-annos on 500 mg neljä kertaa päivässä.

Benemid Varotoimet

Ilmoittakaa lääkärillesi, jos sinulla on jonkinlainen allergia lääkkeille, munuaissairauksille tai munuaiskiville, historiassa mahahaava. Benemidiä voidaan käyttää yhdessä erityisen ruokavalion, kivennäisannosten ja lääkkeiden kanssa osana monimutkaista hoitohoitoa. Kerro lääkärillesi välittömästi, jos havaitset kihtiolentojen pahenemista, sinulla on virtsahapon munuaiskiviä, anemiaa tai vähentynyttä valkosolua, veresi virtsassa tai tummassa virtsassa, kuumetta, keltaisuutta ja vaaleaa ihoa.

Benemid Vasta-aiheet

Benemidia ei voida käyttää potilailla, joilla on allergia probenesidi-, virtsahapon munuaiskivistä, juuri alkanut akuutti kihti-hyökkäys, alentuneet valkosolut, anemia. Benemid ei saisi käsitellä alle kahden vuoden ikäisiä lapsia. Haittavaikutukset Kaikkien allergisten reaktioiden lisäksi, kuten nokkosihottuma, ihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen turvotus, tämä lääkitys voi johtaa huononemista kihti oireisiin, veren urointi tai tumma värillinen virtsa, voimakas kipu sivu- tai alaselälle, mahalaukun, nilkkojen tai jalkojen turvotus, vaalea iho, sekavuus, kuume tai heikkous.

Benemid Drug Interaction

Benemid lisää NSAID-lääkevalmisteiden, kuten naproksiinin (Aleve), ketorolakin (Toradol), ibuprofeenin (Advil), indometasiinin (indokiinin) ja metotreksaatin (Trexall, Rheumatrex) verenpitoisuuksia. Kerro lääkärillesi, jos käytät loratsepaamia (Ativan), suun diabeteslääkkeitä, salisylaatteja, kuten aspiriinia, sulfa-lääkettä, kuten Bactrim ja muut.

Benemid Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Benemid Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu. Ilmoita välittömästi lääkärillesi, jos epäilet, että annat

Säilytä
Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Benemid Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Benemid <<


[top]