>> Ostaa Benicar <<

ostaa Benicar Nopea lääkemääräys

Benicar Yleinen käyttö

Benicar on lääkeaineiden ryhmässä, jota kutsutaan angiotensiini II -reseptorin antagonisteiksi. Sitä käytetään hallitsemaan korkea verenpaine aikuisilla ja alle 6-vuotiailla lapsilla, mutta se ei ole parannuskeino. On tunnettua, että korkea verenpaine voi vahingoittaa munuaisia ja voi johtaa aivohalvaukseen tai sydämen vajaatoimintaan, joten tämä lääke auttaa ehkäisemään näitä asioita. Sitä annetaan joskus yhdessä muiden verenpainelääkkeiden kanssa.

Benicar Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys täsmälleen lääkärin määräämien ohjeiden mukaisesti. Ota annos säännöllisin väliajoin, älä ota lääkitystä suuremmissa määrissä, ja tietenkään älä ota sitä pidempään kuin lääkärisi on suositellut. Noudata lääkemääräyksen aikataulun ohjeita. Lääkäri voi muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen tästä lääkkeestä. Ota tämä lääkitys suun kautta täydellä lasillisella vettä ruoan kanssa tai ilman. Sinun on tarkistettava verenpaine säännöllisesti, sillä näin varmistat, että tämä lääkitys auttaa sinua kunnossa. Älä missaa mitään suunniteltuja käyntejä lääkärisi kanssa. Benicar voi kestää jopa 4 viikkoa verenpaineen hallitsemiseksi. Jatka tämän lääkityksen käyttöä, vaikka olisitkin hieno, koska korkea verenpaine ei useinkaan ole oireita. Jos tarvitset minkä tahansa leikkauksen, kerro ennen kirurgille, että käytät Benicaria. Sinun on ehkä lopetettava lääkkeen käyttö lyhyeksi ajaksi.

Benicar Varotoimenpiteet

Sinun on keskusteltava lääkärisi kanssa, jos sinulla on jokin seuraavista: aiempi kielen, kasvojen tai huulten turvotus, hengitysvaikeudet, nielemisvaikeudet, käheys tai kiristys kurkku; sydämen vajaatoiminta, munuaissairaus tai maksasairaus; jos olet erityisellä ruokavaliolla, kuten vähäsuolaisella ruokavaliolla; epätavallinen tai allerginen reaktio olmesartaaniin, muihin lääkkeisiin, elintarvikkeisiin, väriaineisiin tai säilöntäaineisiin; raskaana tai yrittää tulla raskaaksi ja imettää. Vältä alkoholin käyttöä. Se voi alentaa verenpainetta ja saattaa lisätä joitakin Benicarin sivuvaikutuksia. Vältä ylikuumenemista tai kuivumista rasituksen aikana ja kuumalla säällä. Sinun on noudatettava lääkärisi ohjeita juomaveden tyypin ja määrän suhteen. Joissakin tapauksissa juominen liikaa nestettä voi olla yhtä vaarallista kuin ei tarpeeksi juomaan.

Benicar Vasta-aiheet

Älä käytä Benicaria jos olet allerginen sille. Jos sinulla on jokin näistä muista olosuhteista, saatat tarvita annoksen säätämistä tai joitakin erityisiä testejä munuaissairauden, maksasairauden, kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan tai jos olet kuivunut. Älä käytä Benicar-valmistetta, jos olet raskaana ja lopeta Benicarin käyttäminen ja kerro heti lääkärillesi, jos olet raskaana. Benicar voi aiheuttaa loukkaantumisen tai kuoleman syntymättömälle lapselle, jos käytät lääkettä toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen aikana. Käytä tehokasta ehkäisyä Benicarin käytön aikana. Ei tiedetä aiheuttaako Benicar rintamaitoon tai jos se voisi vahingoittaa imettävää vauvaa. Joten sinun ei tule imettää, kun otat Benicaria. Mahdolliset sivuvaikutukset Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin allergisen reaktion oireita (nokkosihottuma, hengitysvaikeus, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus). Harvinaisissa tapauksissa Benicar voi aiheuttaa tilan, joka johtaa luustolihaksen hajoamiseen, mikä johtaa munuaisten vajaatoimintaan. Soita lääkärillesi välittömästi, jos tunnet lihaskipua, arkuutta tai heikkoutta, varsinkin jos sinulla on myös kuumetta, pahoinvointia tai oksentelua ja tumma värillinen virtsa. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on muita vakavia haittavaikutuksia, kuten tunne, joka voi tulla ulos, rintakipu, virtsaaminen tavalliseen tapaan tai ei ollenkaan, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus) tai suun kuivuminen . Vähemmän vakavissa sivuvaikutuksissa voi olla vatsakipu, närästys, ripuli, nivelkipu, huimaus, pyörivä tunne, päänsärky tai kuiva yskä. Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja toiset voivat ilmetä.

Benicar Huumeiden väliset yhteydet

Keskustele lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa kaikista muista lääkkeistä, mukaan lukien lääkkeitä, ravintolisät tai kasviperäisiä lääkkeitä. Kerro myös lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät usein kofeiinia tai alkoholia sisältäviä juomia, jos poltat tai jos käytät laittomia huumeita. Nämä asiat voivat vaikuttaa tapasi, jolla lääke toimii. Tarkista lääkäriltäsi tai terveydenhuollon ammattilaiselta, ennen kuin lopetat tai aloitat minkä tahansa lääkkeen.

Benicar Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosin valmistamiseen

Benicar Yliannostus

Pyydä hätätapaus, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla nopea tai hidas syke, tunne valoa tai pyörtyä.

Benicar Varastointi

Säilytä Benicar huoneenlämmössä kosteudelta ja lämmöltä.

Benicar Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Benicar <<


[top]