>> Ostaa Betapace <<

ostaa Betapace Nopea lääkemääräys

Betapace Yleinen käyttö

Betapace sisältää sotalolihydrokloridia. Se on rytmihäiriölääkke, jolla on II-luokkien (beeta-adrenoreseptorin estämisen) ja III (sydänvaikutuspotentiaalin keston pidentyminen) ominaisuuksia. Betapacea käytetään useiden supraventrikulaaristen rytmihäiriöiden hoitoon ja erityisesti se on etuna verrattuna muihin beetasalpaajia hoidettaessa eteisvärinä (kaoottinen supistukset) fibrillaatio, eteisvärinä (usein rytmiset rakenteet). Supraventrikulaarinen takykardia (sydämen rytmihäiriö), mukaan lukien Wolff-Parkinson-White -oireyhtymä (synnynnäinen sydänsairaus, jolle on tyypillistä sydämen rytmihäiriöiden ja -nopeuksien toistuva häiriö), eteisväristyksen paroksismaalinen muoto, kammioiden takykardia.

Betapace Annostus ja suunta

Suositeltu aloitusannos on 0,04-0,08 g 2-3 kertaa päivässä. Annosta voidaan tarvittaessa nostaa 0,16 g: aan 2-3 kertaa päivässä. Ota se suuhun täyteen lasilliseen vettä ennen ateriaa, mutta älä pureskele lääkitystä.

Betapace Varotoimenpiteet

Betapacea tulee käyttää varoen potilailla, joilla on äskettäin ollut sydäninfarkti. Alkoholijuomien raja-arvo. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on keuhkoputkentulehdus tai keuhkoputkentulehdus, sydänsairaus tai kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, diabetes, munuaissairaus, kilpirauhasen häiriö, viimeaikainen sydänkohtaus.

Betapace Vasta-aiheet

Krooninen sydämen vajaatoiminta, kardiogeeninen sokki, atrioventrikulaarinen lohko (sydämen johtumissysteemiin liittyvän herätyksen häiriöt), valtimon hypotensio (matala verenpaine), sairas sinus -oireyhtymä, bradykardia, pitkäaikainen QT-aikaväli EKG: ssä, hypokalemia (alentuneet veren kaliumtasot), obliteratiiviset verisuonisairaudet, obstruktiivinen keuhkosairaus, metabolinen asidoosi, yliherkkyys lääkkeen komponentteille. Varovaisuutta on noudatettava sotalolipotilaiden nimeämisessä, joilla on viimeaikainen sydäninfarkti.

Betapace Mahdolliset sivuvaikutukset

Betapacen sivuvaikutukset liittyvät sen ominaisuuteen estää beeta-adrenoreseptoreita. Sinusbradykardia (harvinainen syke) raportoitiin 9-11% potilaista yhdessä sydämen vajaatoiminnan oireiden kanssa. Näitä vaikutuksia voi esiintyä: kevytmielisyys, päänsärky, uneliaisuus, huimaus, vatsavaivat tai näön hämärtyminen, yskä, nukkumisvaikeudet, vähentynyt pitoisuus, kuiva iho, seksuaalisen halun väheneminen, muuttunut maku tai lihaskipu. Ilmoita lääkärillesi, jos haittavaikutukset ovat edellä lueteltuja ja myös jos seuraavat haittavaikutukset pahentavat: henkinen sekavuus, virtsankarkailu, helppo mustelma tai verenvuoto, rintakipu, ihottuma, kurkkukipu, hengitysvaikeudet, pyörtyminen, epäsäännöllinen sydämenlyönti.

Betapace Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista määrittämistäsi lääkkeistä ja lääkkeistä, joita käytät ja erityisesti seuraavista lääkkeistä: verenpaineen lääkitys (klonidiini), antasidit, St John's Wort (diureetit, kuten furosemidi tai hydroklooritiatsidi), kinidiini, prokainamidi, kalsiumkanavasalpaajat (verapamiili, diltiatseemi), arbutamiini, aspiriini / NSAIDIT (ibuprofeeni, naprokseeni) , sparfloksasiini, dofetilidi, pimotsidi. Noudata kaikkia lääkärin ohjeita ja vältä allergioiden, yskän tai vilustumisen lääkkeitä ilman hänen lupaa.

Betapace Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Betapace Yliannostus

Yliannostuksen oireita voivat olla rintakipu, turvotus, nälkä, hidas tai nopea sydämenlyönti, hengästyneisyys, heikkous, sekavuus, kouristuskohtaus, hikoilu, tunne kevyesti, pyörtyminen.

Betapace Varastointi

Betapace on säilytettävä huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Betapace Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Betapace <<


[top]