>> Ostaa Bimat + Applicators <<

ostaa Bimat + Applicators Nopea lääkemääräys

Bimat + Applicators Yleinen käyttö

Bimat-silmätippojen vaikuttava aine on Bimatoprost. Bimatoprosti on prostglandiinianalogi. Bimatoprosti auttaa ja edistää silmäripsien kasvua, paksuuntumista ja tummumista stimuloimalla prostglandiinia silmäripsien follikkeleissa. 12-16 viikon kuluttua päivittäisestä käytöstä näet muutoksia. Älä lopeta hoitoa äkillisesti, koska se aiheuttaa silmäripsien palautumisen alkuperäiseen tilaan

Bimat + Applicators Annostus ja suunta

Jotta Bitmat-silmätippoja voidaan soveltaa silmäripsiisi, täytyy ostaa applikaattoreita, jotka tulevat laatikoihin 30 kpl (yhden kuukauden käyttö) auttaa sinua hallinnoimaan niitä. Varmista, että kätesi pestään, ja sinulla ei ole mitään meikkiä. Ota myös piilolinssi pois. Huumeiden levittämistä purista yksi tippa siveltimestä ja levitä sitten varovasti silmäluomien päälle ylemmän silmäluomen päälle. Älä käytä Bitmat-silmätippoja alempaan silmäluomiisi. Jotta tehokkuus olisi mahdollisimman tehokas, älä pese silmiä viidentoista minuutin kuluttua levittämisestä ja anna silmäripsi kuivua. Harjaa voidaan käyttää kuukauden ajan, ja se on suunniteltu siten, että se pääsee silmäripsien juurille. Älä odota nähtäväksi välittömiä tuloksia, se on pitkä prosessi. Älä käytä lääkettä useammin kuin kerran päivässä, koska se ei lisää hiusten kasvua.

Bimat + Applicators Varotoimenpiteet

On suositeltavaa käydä lääkärisi kanssa ja neuvotella apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin aloitat Bitmat-silmätippojen ottamisen. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana olevista muista sairauksista, sekä kerro hänelle, jos olet allerginen aineille, joita Bitmat-silmätippoja saattaa esiintyä. Jos Bitmat-silmätipat päästävät silmiisi, ei ole tarvetta paniikkia tai pestä jatkuvasti, koska ne eivät aiheuta haittaa. Varmista, että jokaisen käytön jälkeen suljet pullon kannen. Älä koske kannen kärkeen, koska se voi aiheuttaa kontaminaatiota, joka voi johtaa silmäsi tulehdukseen.

Bimat + Applicators Vasta-aiheet

Jotkut ihmiset saattavat olla allergisia Bimat-silmätippojen tärkeimmälle vaikuttavalle aineelle. Jos tämä on sinun tapauksesi, älä käytä tätä lääkettä. Lievän reaktion oireita voivat olla rintakipu, hengitysvaikeudet, silmien arkuus, silmien punoitus. Älä jatka päivittäistä toimintaa heti lääkkeen välittömän käytön jälkeen. Odota lyhyt viisitoista minuuttia, jotta heikentynyt näkymä voi asentaa käytön jälkeen mennä pois.

Bimat + Applicators Mahdolliset haittavaikutukset

Bitmat-silmätippojen sivuvaikutukset voivat olla: silmien ärsytys, liiallinen kastelu, kutina, palaminen, pistely, valoherkkyys, iiris-värin värjäytyminen. Bitmat-silmätippojen harvinaisia haittavaikutuksia ovat: turvonnut silmäluomut, näköhäiriö, silmäkipu, punaiset silmäluomet. Jos sinulla on jokin näistä haittavaikutuksista päivittäin, ilmoita lääkärillesi.

Bimat + Applicators Lääkevalmistelu

Älä käytä Bimat-silmätippoja, jos käytät jo yhtä tai useampaa seuraavista lääkkeistä: latanoprost otavalas, bimatoprost topikaalinen tai jos käytät muita Latisse-lääkkeitä tai Xalatan-vaikuttavat aineosat. Myös jos sinulla on uveiittia, munuaisten tai maksasairaus, makulaarinen turvotus, älä käytä tätä lääkettä.

Bimat + Applicators Missed dose

Jos unohdat käyttää Bitmat-silmätippoja suunnitellulla ajalla, käytä yhtä annosta heti kun muistat samana päivänä. Älä ota kaksinkertaista annosta seuraavana päivänä, jotta voit korvata sen, jota olet unohtanut.

Bimat + Applicators Yliannostus

Yliannostuksen oireita voivat olla herkkyys valolle ja vaaleanpunaisille silmille. Jos näin on, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Bimat + Applicators Varastointi

Säilytä pullo paikassa, jossa ei ole suoraa auringonvaloa, huoneenlämmössä. Ole varovainen myös pullon sulkemisen yhteydessä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Bimat + Applicators Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Bimat + Applicators <<


[top]