>> Ostaa Brand Temovate <<

ostaa Brand Temovate Nopea lääkemääräys

Brand Temovate Yleinen käyttö

Clobetasol propionaatti kuuluu kortikosteroidiryhmiin. Tätä lääkettä käytetään ekseeman, psoriaasin ja muiden ihosairauksien hoitoon. Clobetasolia voidaan käyttää myös useiden autoimmuunisairauksien hoitoon (alopecia areata, vitiligo ja jäkäläplus).

Brand Temovate Annostus ja suunta

Levitä Temovate puhtaalla kuivalla kasvolla. Levitä se tasaisesti käsiteltyihin ihoalueisiin. Vältettävä Temovate-levittimen käyttöä ärsytetyllä iholla. Se voi kestää jonkin aikaa nähdäksesi vaikutuksen. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Brand Temovate Varotoimenpiteet

Käytä Temovatea kasvoillesi vältä silmiesi, huulten tai muiden herkkien alueiden ympärillä olevia alueita. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ihottuma, diabetes, glaukooma ja muut sairaudet. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät.

Brand Temovate Vasta-aiheet

Temovate-valmistetta ei tule käyttää potilaille, joilla on osoitettu olevan yliherkkyysreaktio. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimmät haittavaikutukset ovat punoitus, skaalaus, kutina ja palaminen. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Brand Temovate Huumeiden väliset yhteydet

Ennen kuin käytät Temovatea, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, joka sisältää kaikki reseptilääkkeet ja reseptilääkkeet. Temovatea ei tule käyttää * muiden kortikosteroidien (esim. Prednisoni) kanssa * immuunijärjestelmän alentavia lääkkeitä (esim. Syklosporiini). Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Brand Temovate Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Brand Temovate Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen sydämenlyönti ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Brand Temovate Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Brand Temovate Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Brand Temovate <<


[top]