>> Ostaa Buspar <<

ostaa Buspar Nopea lääkemääräys

Buspar Yleinen käyttö

Buspironi on masennuslääke, jota käytetään ahdistuneisuushäiriöiden, kuten pakko-oireisen häiriön (OCD) ja sosiaalisen fobian hoitoon. Sitä voidaan soveltaa myös muissa tapauksissa.

Buspar Annostus ja suunta

Ota Buspar suun kautta lasillisella vettä, ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Buspar Varotoimenpiteet

Ennen Buspirone-valmisteen ottamista kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on kaksisuuntainen sekavuus, silmän, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Vältä juomista alkoholia sekä syömään greippiä tai juomaan greippimehua, kun sinua hoidetaan tämän lääkityksen avulla. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä hoitoa tulee käyttää vain silloin, kun se on erittäin tarpeellista. Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi, raskaana olevat tai raskauttavat naiset eivät saa manipuloida tätä lääkettä.

Buspar Vasta-aiheet

Buspar-valmistetta ei tule käyttää raskaana oleville / imettäville naisille eikä lapsille eikä potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyyden reaktiota buspironiin.

Buspar Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat kuume, unettomuus, vapina, ahdistus, näön hämärtyminen, oksentelu, ripuli jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Buspar Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Buspironi voi olla vuorovaikutuksessa: * Alkoholi; * Greippi, greippimehu, greippiuute; * Haloperidoli; * Rifampisiini. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Buspar Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Buspar Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Buspar Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Buspar Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Buspar <<


[top]