>> Ostaa Calan Sr <<

ostaa Calan Sr Nopea lääkemääräys

Tavallinen käyttö
Calan Sr käytetään verenpainetaudin, hypertensiivisen kriisin, primaarisen keuhkoverenpainetaudin, stenokardian, supraventrikulaarisen takykardian, sinustakkardian, eteis-takyarytmian, eteisvärinä, eteis-rytmihäiriön hoitoon.

Calan Sr Annostus ja suunta

Potilailla, joilla on stenokardia tai supraventrikulaarinen takykardia, on otettava Calan Sr kolme kertaa päivässä, joiden valtimoiden verenpaine on ottanut sen kahdesti päivässä. Annostus riippuu taudista, iästä ja sitä tulee antaa yksilöllisesti riippuen sairauden vakavuudesta. Kysy lääkäriltä ennen lääkkeen ottamista.

Calan Sr Varotoimet


Calan Sr voi vaikuttaa ajatteluun tai reaktioihin, joten erityisen huolellisuus on tarpeen ajettaessa tai sellaisia toimia, jotka edellyttävät huomiota keskittymiseen ja nopeaan reaktioon. Älä nouse liian nopeasti, jos istut tai valehtelet, koska se voi aiheuttaa huimausta. Vältä alkoholin käyttöä ja ota yhteys lääkäriisi, jos juot greippimehua, koska sen vuorovaikutus Calan Sr: n kanssa saattaa aiheuttaa mahdollisesti vaarallisia vaikutuksia.

Calan Sr Vasta-aiheet

Yliherkkyys, vaikea valtimon hypotensio raskaus, imetys, atrioventrikulaarinen lohko (ensimmäinen ja toinen astetta), siniaalinen saarto, sairas sinus -oireyhtymä (lukuun ottamatta potilaita, joilla on kardiovaskulaattori), Wolff -Parkinson-White -oireyhtymä (WPW), Lown-Ganong-Levine -oireyhtymä yhdessä eteisvärinän / lepatuksen kanssa. Jotkin muut olosuhteet vaativat Calan Sr -hoitoa huolellisesti. Älä ota lääkitystä, ellei sitä ole määrätty sinulle ja ota se vain lääkärisi hoitamana.

Calan Sr Mahdolliset sivuvaikutukset

Calan Sr: n tavallisia sivuvaikutuksia ovat ummetus, huimaus, pahoinvointi, matala verenpaine, päänsärky. Jos vakavimpia oireita ovat rintakipu, epäsäännöllinen sydämen rytmihäiriö (arytmia) tai hidas syke (bradykardia), sydänkohtaus tai aivohalvaus, huomattava vedenpidätys, erityisesti hengitysvaikeuksien yhteydessä, hyvin alhaisen verenpaineen oireita, kuten huimausta, halvaantuneisuus tai pyörtyminen, aistiharhat tai muut psykoottiset ongelmat, havaitset allergisen reaktion merkkejä, mukaan lukien selittämätön ihottuma, nokkosihottuma, kutina, selittämätön turvotus, hengityksen vinkuminen tai hengitys- tai nielemisvaikeudet, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Calan Sr Huumeiden välinen yhteys

Vaarallista sydämen hidastumista voi ilmetä, jos Calan Sr otetaan samanaikaisesti beetasalpaajan kanssa. Tämä lääkitys lisää digoksiinin, teofylliinin, karbamatsepiinin ja myoreleksanttien pitoisuutta veressä, joten näiden lääkkeiden pitoisuuksia on seurattava myrkyllisyyden välttämiseksi. Joillakin potilailla litiumin verenpainetasot ovat mahdollisesti pienentyneet.

Calan Sr Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin on, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Calan Sr Yliannostus

Jos epäilet, että olet ottanut liian paljon Calan Sr -tabletteja ja tunne hitaasti sydämenlyöntiä ja pyörtyjä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Calan Sr Varastointi

Lääkitys on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) kevyesti kestävässä laatikossa.

Calan Sr Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Calan Sr <<


[top]