>> Ostaa Cardarone <<

ostaa Cardarone Nopea lääkemääräys

Cardarone Yleinen käyttö

Lääkitys aiheuttaa rytmihäiriölääkkeitä ja antianginaaleja. Rytmihäiriövaikutus määrätään vähentämällä K + -ionien kuljetusta myocitien solumembraaneilla ja sinusolmun automaattisuuden vähenemisellä. Cardarone estää automaattisesti a- ja b-adrenoreseptoreita. Paroksismaalisen takykardia-hyökkäyksen helpotus, muiden sydänkohtausten helpottaminen ja kammiovärinän hoito. Cardaronea saa käyttää vain hengenvaarallisissa tilanteissa ja sitä tulee käyttää tarkasti lääkärisi suositusten mukaisesti.

Cardarone Annostus ja suunta

Cardarone voi vahingoittaa vatsaa, joten on suositeltavaa ottaa se aterioilla ja monissa päivittäisissä annoksissa, jotta vahinko minimoidaan.

Cardarone Varotoimenpiteet

Vältä juomista greippimehua, parkitusta ja liiallista UV-säteilytystä. Ole varovainen tekemällä työtä, joka vaatii paljon huomiota (ajaminen ja muut).

Cardarone Vasta-aiheet

Yliherkkyys natriumille tai Cardaronelle. Sick sinus -oireyhtymä (sinus bradykardia, sinoatrial block) lukuun ottamatta rytmikorjaustapauksia keinotekoisella sydämen vajaatoiminnalla. Atrioventricular- tai intra-kammion johtumisen häiriöt (I-III asteen atrioventrikulaarinen blocade), nipun blokki, haaraklubi, kilpirauhasen häiriöt, hypokalemia, raskaus, imetys, alle 18-vuotiaiden ikä, samanaikainen MAO-estäjien hoito.

Cardarone Mahdolliset sivuvaikutukset

Lipofuscin-talletus sarveiskalvoon voi aiheuttaa kirkkaassa valossa näkyvien loisteiden tai "sumun" näkyvyyden silmien edessä. Valo palaa ihon avoimiin alueisiin, hypotyreoosi, vinkuminen, yskä, rintakipu, hengitysvaikeudet, laihtuminen, harvennus hiukset, liian kuuma tai liian kylmä, puutuminen, polttaminen, kipu, pahoinvointi, vatsakipu. Soita lääkärillesi, jos koet tämän tai allergiaoireet.

Cardarone Huumeiden välinen yhteys

Cardarone voi olla vuorovaikutuksessa beetasalpaajien tai tiettyjen kalsiumkanavasalpaajien kanssa, mikä johtaa sydämen syke liian voimakkaaseen sykkeen tai sähköimpulssin tukkeutumiseen. Digoksiinin veritasot lisääntyvät samanaikaisesti digoksiinin ja amiodaronin kanssa. Jos digoksiinia hoidetaan, sen annosta tulee pienentää 50% amiodaronin käytön yhteydessä. Cardarone myös lisää flecainidin, procainamidin ja kinidiinin tasoja.

Cardarone Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin käy, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Cardarone Yliannostus

Jos epäilet, että otit liian suuren osan lääkkeistä ja kokemuksesta, äläkä huimaa, äläkä pyörtyä hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Cardarone Säilytys

Säilytä Cordarone huoneenlämmössä, alle 30 C (86 F).

Cardarone Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. а аПбÆ "tietyn potilaan erityisohjeet olisi sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cardarone <<


[top]