>> Ostaa Cardura <<

ostaa Cardura Nopea lääkemääräys

Cardura Yleinen käyttö

Cardura valvoo selektiivisesti ja kilpailukykyisesti postsynaptisia alfa-1-adrenergisiä reseptoreita sileälihakseen, joka ympäröi verisuonia ja eturauhasta ja virtsarakon; tämä aiheuttaa verisuonten rentoutumista ja antaa veren virtauksen helpommaksi. Niinpä sillä on hypotensiovaikutus. Lääke on tarkoitettu valtimoiden hypertension ja kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan hoitoon.

Annostus ja ajo-ohjeet
Annostus riippuu sinun terveellisyydestäsi, ja lääkärisi tulee antaa lääkärisi. Hypertensio vaihtelee välillä 1-16 mg päivässä ja hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun ollessa 1-8 mg päivittäin.

Cardura Varotoimenpiteet

Ota kukin annos täyteen lasilliseen vettä. Älä muuta annoksen suuruutta tai ota sovittelua pidempään kuin lääkärisi määräsi. Lääkeaineen ensimmäinen saanti voi aiheuttaa huimausta, joten pidä varovainen, kun seisot tai istuvat valehtelevasta asennosta. Verenpaineen tai eturauhasen seuranta tulee tehdä säännöllisesti.

Cardura Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, imetys, maksan vajaatoiminta, mitraalinen tai aorttisen ahtauman vajaatoiminta.

Cardura Mahdolliset haittavaikutukset

Ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi tai etsi lääkärinhoitoa, jos sinulla on seuraavat oireet: nopeat tai voimakkaat sydämenlyönnit, tunne valoa, pyörtyminen, turvotus kädessäsi, nilkkasi , tai jalat, peniksen erektio yli 4 tuntia.

Huumeiden vuorovaikutus
Ole varovainen ottamalla samanaikaisesti Levitraa tai Cialisia Carduralla, koska niiden lisätoiminnot aiheuttavat monia liiallisia verenpainetta alentavia vaikutuksia.

Cardura Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos tämä tapahtui, ohita vain unohtanut annos. Älä yritä korvata puuttuvaa annosta ottamalla ylimääräinen. Jos olet unohtanut lääkkeen ottamisen useiden päivien aikana, keskustele ensin lääkärisi kanssa uudelleen hoidon aloittamiseksi.

Cardura Yliannostus

Jos uneliaisuus, pyörtyminen tai kouristukset aiheuttavat Carduran oksidien aiheuttamaa välitöntä lääketieteellistä apua.

Cardura Varastointi

Säilytä Cardura huoneenlämmössä, 15-30 C (59-86 F).

Cardura Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cardura <<


[top]