>> Ostaa Careprost <<

ostaa Careprost Nopea lääkemääräys

Careprost Yleinen käyttö

Careprost-silmätipat välittävät silmänpainetta alentamalla helpottamalla silmän sisällä muodostuneen nesteen erittymistä. Nestettä kutsutaan vesipitoiseksi huumoriksi ja se erittyy ja erittyy myös silmämme jatkuvasti. Kun erittymisprosessi hidastuu, Careprostin silmätipat aukeavat. Careprost-silmäkuopat toimivat, koska ne sisältävät bimatoprostia, analogia prostglandiinista kuten kemikaalista, jolla on muun muassa muita ominaisuuksia laskea silmänpainetta avustamalla vesipitoisen huumorin kuivatus. Siten sisäinen silmänpaine normalisoituu ja optisen hermovaurion riski pienenee dramaattisesti.

Careprost Annostus ja suunta

Careprost-silmätippoja 0,03% tulee levittää päivittäin silmässä, joka seuraa lääkärin tai apteekin antamat ohjeet. Kosketuslinssien käyttö häiritsee Careprost-silmätippojen vaikutusta 0,03%. Ennen kuin käytät Careprost-silmätippoja, sinun on poistettava piilolinsseesi, ja sen jälkeen, kun tippa on vaikuttanut (usula 15 minuuttia), vaihda ne. Ei ole erityistä ajanjaksoa, jossa Careprost-silmätippoja tulisi käyttää. Jokaisella potilasryhmällä on erilainen vaste hoitoon, ja sinun on noudatettava lääkärinne tilauksia. Tämä tarkoittaa, että saatat joutua käyttämään pudotuksia useita kuukausia tai jopa vuosia. Careprost-silmätippojen käyttö on vähentää silmänpainetta, mutta tämä ei paranna glaukoomaa.

Careprost Varotoimet

Koska Careprost-silmätipat voivat aiheuttaa näkösi epäselväksi, on erittäin suositeltavaa, että lopetat kaiken toiminnan, joka voi vaarantaa elämäsi. Älä käytä raskaita koneita, älä aja. 15 minuuttia Careprost-silmätippojen käytön jälkeen levätä.

Careprost Vasta-aiheet

Älä käytä Careprost-silmätippoja, jos jokin seuraavista tilanteista on pätevä: * olet allerginen bimatoprostille tai muille ainesosille Careprost-silmätipat * olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät * sinulla on maksa, munuaiset tai hengityselinsairaudet

Careprost Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmin ilmoitetut haittavaikutukset, kun käytetään Careprost-silmätippoja 0,03% sisältää: punaiset ruuhkautuneet silmät (sidekalvon hyperemia), kutina, silmän ärsytys tai tulehdus (sidekalvotulehdus) ja silmäluomen (blefariitti), herkkyys valolle, värin tai pigmentin lisääntyminen silmän ympärillä, visuaaliset muutokset, silmäripsien tummuminen, päänsärky, huimaus. Jos sinulla on jokin näistä haittavaikutuksista päivittäin, ilmoita niistä välittömästi lääkärillesi.

Careprost Lääkevalmistelu

Jos potilas käyttää muita lääkkeitä, riippumatta siitä, ovatko ne lääkärin tai ostetaan yli laskurin, yhdistelmä huumeiden voi johtaa Careprost silmätipat eivät toimi kunnolla. Jos käytät muita silmätippoja, ota yhteys lääkäriisi ja kerro hänelle käyttämiesi lääkkeiden nimet, ennen kuin aloitat Careprostin silmätippojen käyttämisen. Careprost-silmätipat voivat olla vuorovaikutuksessa Latanoprostin kanssa

Careprost Missed dose

Jos satut huolta Careprost-silmätippojen annosta, ota se heti kun muistat, kunhan ei ole vielä aikaa ottaa seuraava annos. Älä käytä kaksinkertaista annostusta korvaamattomaksi.

Careprost Yliannostus

Yliannostusta ei ole sellaisia vakavia vaikutuksia, jotka ovat olosuhteissa, joissa epäillään, että potilaan on hakeuduttava lääkärin ohjeisiin. Varastointi
Careprost-silmätipat tulee säilyttää viileässä paikassa ilman kosteutta, jos lämpötila on alle 25 Celsius-astetta. Neljä viikkoa, kun olet avannut Careprost-silmätipat pullon, sinun on hävitettävä se. Pidä pullo poissa lasten ulottuvilta.

Careprost Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Careprost <<


[top]