>> Ostaa Cefaclor <<

ostaa Cefaclor Nopea lääkemääräys

Cefaclor Yleinen käyttö

Cefaclor kuuluu antibiootin kefalosporiiniluokkaan, se on II-sukupolven puolisynteettinen. Se toimii estämällä bakteerisolujen muodostumista ja toimii laaja-alaisesti gram-negatiivisia ja grampositiivisia bakteereita vastaan, jotka ovat beetalaktamaaseille, kuten E. coli, Haemophilus influenzae, Enterobacter spp., Salmonella spp., Shigella spp., Proteus mirabilis , Klebsiella spp., Neisseria gonorrhoeae, Citrobacter spp.), Staphylococcus spp., Streptococcus spp. Cefaclor ei ole aktiivinen anaerobisia organismeja vastaan. Lääke on tarkoitettu ylä- ja alhaisen hengitysteiden, ENT-elinten, virtsateiden, ihon ja pehmytkudosten, luiden, nivelten, endometritin, sepsiksen bakteerien aiheuttamien infektioiden hoitoon.

Cefaclor Annostus ja suunta

Ota Cefaclor aterian yhteydessä tai ainakin tunnin kuluessa ennen ruokailua sen imeytymisen parantamiseksi. Niele tabletti kokonaan, älä leikkaa, murskata tai pureskella sitä. Tavallinen annos cefaclor on 250-500 mg kahdeksan tunnin välein tai 375-500 mg joka 12. tunti. Gonorrea hoitaa 3000 mg lääkettä kerralla. Hoito jatkuu 7-10 päivää. Noudata kaikkia lääkärisi antamia suosituksia ja älä ylitä suositeltua annosta.

Cefaclor Varotoimet

Älä lopeta lääkkeiden ottamista, vaikka huomaat oireesi parantuneen. Jos imetät ja suunnittelet hoitoa Cefaclorilla, pysähdy syöttämään vauvaa äidinmaitoon. Tämä lääkitys voi aiheuttaa vääriä positiivisia tuloksia suoraan Combs-testissä ja glukoosiviruskokeessa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on allergisia penisilliini-antibiooteille. Sivuvaikutusten riski kasvaa potilailla, joilla on maha-suolikanavan ongelmia, kuten suolen tulehdus (koliitti), ja näin ollen heidän hoidossaan on käytettävä tiettyä varovaisuutta.

Cefaclor Vasta-aiheet

Cefacloria ei saa antaa potilaille, jotka ovat yliherkkiä lääkkeille ja muille beetalaktaamiantibiooteille. Varovaisuutta tarvitaan, kun lääkitystä annetaan potilaille, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta, leukopenia, verenvuotoinen oireyhtymä, raskaana olevat ja imettävät naiset ja alle vuoden ikäiset lapset.

Cefaclor Mahdolliset sivuvaikutukset

Cefaclor on yleensä hyvin siedetty. Haittavaikutukset, jos niitä esiintyy, ovat tavallisesti ohimeneviä. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat ihottuma, kuume, nivelkipu, vaginitis, kutina, epänormaalit maksatutkimukset, keltaisuus, hermostuneisuus, unettomuus ja aistiharhat. Antibioottihoito muuttaa paksusuolen mikro-organismin koostumusta ja mahdollistaa C. difficilen lisääntymisen. Tämän seurauksena pseudomembranoottinen koliitti voi kehittyä. Sen oireita ovat ripuli, vatsakipu, kuume ja sokki harvinaisissa tapauksissa.

Cefaclor Huumeiden välinen yhteys

Cefaclor lisää epäsuorien antikoagulanttien vaikutuksia. Cefaclor lisää vastavuoroisesti aminoglykosidien, fenyylibutatsonin ja polymyksiinin nefrotoksisuutta. Aminoglykosidit, metronidatsoli, polymyksiinit, rifampisiini lisää Cefaclorin antibakteerista vaikutusta, kun taas kloramfenikoli ja tetrasykliinit vähentävät sitä. Mg2 + antacidit ja Al3 + hidastavat tämän lääkityksen imeytymistä. Kanavan erittymisen estäjät hidastavat kefaklorin erittymistä munuaisissa. Kerro lääkärillesi, jos käytät voimakkaita diureetteja, kuten etakrynaattihappoa ja furosemidia, probenesidiä tai varfariinia.

Cefaclor Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Cefaclor Yliannostus

Pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja vatsavaivat ovat yliannostuksen oireita Ota välittömästi yhteys lääkäriin epäillyn yliannostuksen sattuessa

Säilytä
Säilytä huoneen lämpötila kosteudelta, auringonvalolta, lapsilta ja lemmikkeiltä tiukassa säiliössä.

Cefaclor Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cefaclor <<


[top]