>> Ostaa Celebrex <<

ostaa Celebrex Nopea lääkemääräys

Celebrex Yleinen käyttö

Celecoxib kuuluu epästeroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) ryhmään. Tätä lääkettä käytetään nivelrikon, nivelreuman, akuutin kivun, kivulias kuukautisten ja kuukautisten oireiden hoitoon. Se auttaa myös vähentämään paksusuolen ja peräsuolen polyyppien määrää potilailla, joilla on perinnöllinen adenomatoottinen polyposi.

Celebrex Annostus ja suunta

Ota Celebrex suun kautta lasillisella vettä ruoan kanssa tai ilman. Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella tilan ja muiden tekijöiden mukaan. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Celebrex Varotoimet

Ennen kuin otat Celebrexia kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on sydämen, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Varovaisuutta on noudatettava, kun raskaana olevat / imettävät naiset tai lapset käyttävät Celebrexia. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä hoitoa tulee käyttää vain silloin, kun se on erittäin tarpeellista. Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi, raskaana olevat tai raskauttavat naiset eivät saa manipuloida tätä lääkettä.

Celebrex Vasta-aiheet

Celebrex-valmistetta ei tule käyttää potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyyttä baklofeenille.

Celebrex Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, rintakipu, päänsärky, pahoinvointi jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Celebrex Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista lääkemääräyksistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita käytit ennen tämän lääkityksen käyttämistä. Celebrex voi olla vuorovaikutuksessa: * korkean verenpaineen lääkkeet; * muut tulehduskipulääkkeet, kipu - ja tulehduslääkkeet, kuten ibuprofeeni tai naprokseeni; * aspiriinia ja aspiriinia muistuttavat lääkkeet; * varfariini. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Celebrex Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Celebrex Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Celebrex Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Celebrex Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Celebrex <<


[top]