>> Ostaa Cephalexin <<

ostaa Cephalexin Nopea lääkemääräys

Cephalexin Yleinen käyttö

Cephalexin on osoitettu kefalosporiiniryhmän antibiootiksi, joka toimii bakteerien estämiseksi, mikä estää niiden soluseinämien muodostumisen. Se on riittävän kestävä gram-positiivisten mikro-organismien penisillinaaseille, mutta se voidaan tuhota gram-negatiivisten beetalaktamaasien avulla. Se osoittaa laajan spektrin aktiivisuutta grampositiivisia mikro-organismeja, kuten Staphylococcus, Staphylococcus epidermidis; Streptococcus, Corynebacterium diphtheriae, Clostridium, Actinomyces israelii, Bacillus anthracis, gram-negatiiviset mikro-organismit, kuten Escherichia coli, Klebsiella, Proteus mirabilis, Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidis, Shigella, Salmonella. Yleisillä infektioilla, joita hoidetaan kefaleksiinilla, ovat keskikorva, risat, kurkku, kurkunpään tulehdus (keuhkoputkentulehdus), keuhkoputkentulehdus (bronchitis) ja keuhkokuume sekä virtsateet, iho ja luut.

Cephalexin Annostus ja ohjeet

Cephalexin-annos aikuisille on 1-4 grammaa jaettuina annoksina. Annosväli voi olla 6 tai 12 tuntia infektiosta riippuen.

Cephalexin Varotoimet

Ennen kuin käytät Cephalexin-hoitoa, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen lääkkeille (erityisesti penisilliineille), munuais- tai maksasairaukselle, mahalle tai suolistohäiriölle, kuten koliitille ja diabetekselle.

Cephalexin Vasta-aiheet

Yliherkkyys kefaleksiinia, kefalosporiineja (Ceclor, Duricef, Omnicef, Spectracef, Suprax, Cefzil, Fortaz, Ceftin) ja beta-laktamaasi-antibiootit. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on munuaisvajaus, pseudomembranoottinen koliitti, raskaus, imetys ja alle 6 kuukauden ikäiset vauvat.

Cephalexin Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia voivat olla allergiamerkit (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen ja kielen turvotus), kohtaukset, kuume, kurkkukipu ja päänsärky, kuorinta ja punoittava ihon ihottuma, vaalea tai kellastunut iho, tumma värillinen virtsa, kuume, aistiharhat, sekavuus tai heikkous, helposti mustelmat tai verenvuoto, epätavallinen heikkous, sekavuus, levottomuus, vähentynyt tai poissa oleminen virtsaamisesta. Jos yllä lueteltuja vakavia ja jatkuvia haittavaikutuksia ilmenee, pyydä lääkärin apua välittömästi.

Cephalexin Huumeiden välinen yhteys

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistäsi, joita käytät ja erityisesti elävistä rokotteista, probenesidistä. Cephalexin voi vähentää yhdistelmä-tyyppisten ehkäisyvalmisteiden tehokkuutta. Tämä lääkitys pystyy osoittamaan vääriä positiivisia tuloksia tiettyjen diabeetikkojen virtsatestauksen tuotteilla. Cephalexin lisää epäsuorien antikoagulanttien, polfenyylibuutaanin ja furokemidin vaikutuksia. Salisylaatit ja indometasiini hitaasti kefaloleiinin erittyminen munuaisissa. Lääkkeitä, jotka vähentävät munuaisten tubuliinin erittymistä, lisää veren seerumin lääkepitoisuutta ja hidastavat sen erittymistä.

Cephalexin Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Cephalexin Yliannostus

Jos sinulla on vakavia ja jatkuvia oireita pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ripuli ja virtsan verenkierto, ota yhteys lääkäriisi lääkärin hoitoon.

Cephalexin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Cephalexin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cephalexin <<


[top]