>> Ostaa Chloromycetin <<

ostaa Chloromycetin Nopea lääkemääräys

Chloromycetin Yleinen käyttö

Chloromycetin on yksi ensimmäisistä luonnollisista anti-mikrobi-lääkkeistä, jotka on tuotettu 40-luvun lopulla ja sen jälkeen monet bakteerit ovat kehittäneet vastustuskykyä. Se aiheuttaa myös vakavia haittavaikutuksia, ja sen käyttö on tällä hetkellä rajallista. Sitä käytetään useimmiten aivokalvontulehduksen, ruskettumataudin, salmonelloosin ja anaerobisten infektioiden hoitoon. Sen vaikutusmekanismi liittyy bakteeriproteiinisynteesin tukkeutumiseen ribosomeissa, joten sen vaikutus on bakteriostaattinen, mutta voi myös olla bakterisidinen korkeissa pitoisuuksissa pneumokokkeille, meningokokkeille ja H. influenzae -bakteereille. Kloromycetiini annetaan tavallisesti silmien bakteeri-infektioiden (paikallisesti) hoidossa ja joskus myös bakteerien aivokalvontulehduksen, aivohalvauksen, yleistyneiden salmonelloosien, ruoansulatuskanavan, rickettsoosin, Ku-kuumeen, Rocky Mountainin leviämisen kuumeen, typhuksen, vatsa-infektiot, lantion infektio, kaasugranaasi, rutto kuin toissijaisena lääkkeenä.

Chloromycetin Annostus ja ohjeet

Älä käytä tätä lääkettä, jos turvallisempia lääkkeitä on saatavilla. Ota täsmälleen ohjeiden mukaan älä unohda annostasi ja ota ne yhtä aikaa. Vältä toistuvaa hoitoa samalla lääkityksellä. Ota tabletit täyteen lasilliseen vettä. Noudata tarkasti kaikkia ohjeita, jos käytät Chloromycetin-nestettä paikallisesti.

Chloromycetin Varotoimet

Kerro lääkärillesi kaikista muista allergioista (etenkin antibiooteista) ennen saattamaa Chloromycetin-valmistetta.

Chloromycetin Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, imetys.

Chloromycetin Mahdolliset sivuvaikutukset

Joissakin harvoissa tapauksissa kloromysieti voi aiheuttaa vakavia, jopa kohtalokkaita verisairauksia (esimerkiksi luuytimen hypoplasiaa, aplastista anemiaa), joten veren seurantaa tarvitaan säännöllisesti . Antibakteerisilla aineilla tapahtuva hoito muuttaa paksusuolen normaalia kasvua, joka johtaa erilaisiin suolistohäiriöihin, jotka vaihtelevat vakavasti lievästä ripulista kuolemaan johtaneeseen koliittiin. Vaaleanpunainen vauva-oireyhtymä (vastasyntyneillä) sisältää hypotermiaa, syanoosia, liukastumista ja verenkiertoa, on usein kohtalokas.

Chloromycetin Huumeiden välinen yhteys

Chloromycetin lisää erittymisjaksoa ja perunaalisen diabeteslääkityksen vaikutuksia ja voi ilmetä vääriä positiivisia tuloksia glukoositestissä diabetesta sairastaville potilaille. Kloromysietiinin samanaikainen antaminen erytromysiinin tai linkosamidien kanssa ei ole suositeltavaa. Chloromycetin pystyy vähentämään lääkkeitä, jotka sisältävät rautaa, foolihappoa ja B12-vitamiinia.

Chloromycetin Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Chloromycetin Yliannostus

Yliannostuksen merkkejä voivat olla helposti mustelmia tai verenvuotoa, pysyviä kurkkukipuja, kuumetta tai epätavallista väsymystä, päänsärkyä, lievää masennusta, henkistä sekavuutta, ihottumaa, angioödeemaa. Jos olet ottanut liian suuren osan lääkityksestä, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi, varsinkin jos sinulla on vetisiä ja verisiä ulosteita (myös vatsakipuja ja kuumetta).

Chloromycetin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Jos pidät Chloromycetin jääkaapissa, älä jäädytä sitä.

Chloromycetin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme kaikesta vastuusta näiden tietojen luotettavuudesta. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Chloromycetin <<


[top]