>> Ostaa Cipro <<

ostaa Cipro Nopea lääkemääräys

Cipro Yleinen käyttö

Cipro on anti-mikrobinen laajaspektrinen antibiootti, joka liittyy fluorokinoloniryhmään. Tämä lääkitys estää DNA-giraasia, bakteerien entsyymiä, joka on vastuussa bakteeristen solujen proteiinien DNA-replikaatiosta ja synteesistä, mikä aiheuttaa niiden kuoleman, joten lääke suorittaa bakterisidistä aktiivisuutta. Cipro on aktiivinen bakteerien lisäämisen ja lepopaikan aikana. Ciproa käytetään keuhkojen, munuaisten ja urogenitaalisten järjestelmien bakteeritulehduksen, maha-suolikanavan (suu, imusolmukkeiden, leukojen, rakon ja sappitiehen), ihon, limakalvojen ja pehmytkudosten sekä muiden bakteerien aiheuttamien erilaisten sairauksien ja sairauksien hoitoon. Se on aktiivinen monia erilaisia gram-negatiivisia aerobisia ja grampositiivisia bakteereja, kuten Salmonellaa, Shigellaa, Proteusia, Chlamydiaa, Streptococcusia, eräitä Sraphybcoccus-lajia.

Cipro Annostus ja ohjeet

Ota Ciproa juuri sen mukaan kuin lääkärisi on määrännyt suurella lasillisella vettä ruoan kanssa tai ilman ruokaa tasaisin väliajoin. Juo enemmän vettä kuin tavallisesti tämän lääkityksen hoidon aikana. Älä ota sitä yhdessä muiden maitotuotteiden kanssa, koska se heikentää Cypron toimintaa. Älä murskaa, pureskele tai katkaise laajennettu tabletti, niele tabletti kokonaan. Kun otat oraalisen nesteen, niele se ilman ruiskuta.

Cipro Varotoimet

Ennen Cipro-hoidon aloittamista keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on munuais- tai maksasairaus, myasthenia gravis, nivelvaivat, diabetes, kouristuskohtaukset, alhainen veren kaliumtaso , sydämen rytmihäiriö. Vältä ruumiin pitkä altistumista UV-säteilylle.

Cipro Vasta-aiheet

Raskaus, imetys, epilepsia, imeväisikäiset ja alle 18-vuotiaat nuoret, yliherkkyys Ciproa ja muita fluorokinoloniryhmän lääkkeitä.

Cipro Mahdolliset haittavaikutukset

Haittavaikutuksia voivat olla pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu, ihottuma, päänsärky ja levottomuus, sekavuus, aistiharhat, vaalea tai kellastunut iho, tumma värillinen virtsa, helposti mustelmia tai verenvuotoa. Jos sinulla on edellä lueteltuja merkkejä, lopeta Cipron käyttö ja ota yhteys lääkäriisi.

Cipro Lääkevalmistelu

Ciproa ei suositella käytettäväksi lääkkeillä, jotka vähentävät happamuutta mahassa ja emäksisissä kivennäisvesissä sekä myös lääkkeitä, jotka sisältävät alumiinin, sinkin, raudan tai magnesiumin ioneja niiden kyvyn vuoksi vähentää Cipron imeytymistä.

Cipro Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Cipro Yliannostus

Yliannostuksen merkkejä voivat olla: kouristuskohtaukset, virtsaamisvaikeudet, heikkous tai sininen huulien ja vaalean ihon yhdistelmä. Jos olet sitä mieltä, että otit liikaa tätä lääkettä, ota yhteyttä lääkäriisi.

Cipro Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä jäädytä Ciproa, jos käytät nestettä ja säilytä jääkaapissa.

Cipro Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cipro <<


[top]