>> Ostaa Claritin <<

ostaa Claritin Nopea lääkemääräys

Claritin Yleinen käyttö


Claritin on antihistamiini, jota käytetään kausiluonteisten allergioiden oireiden, kuten aivastelun, vetisten silmien, vuotava nenä ja kutina nenän ja kurkun hoitoon. Claritin estää histamiinia kehossa. Lisäksi se vapauttaa turvotusta aiheuttama turvonnut, punaiset, kutiavat ihonpoistot.

Claritin Annostus ja suunta

Ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä. Käytä vain määrättyä. Suositeltu annos aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille on 10 milligrammaa kerran vuorokaudessa, otettuina 1 tabletin tai 2 teelusikallista siirappia kohti. Maksan tai munuaissairauden potilailla päivittäinen annos on 10 milligrammaa joka toinen päivä. Suositeltu annos lapsille 2-5 on 1 teelusikallinen siirappia kerran päivässä. Munuaissa tai maksassa olevilla lapsilla vuorokausiannos on 1 teelusikallinen joka toinen päivä. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Claritin Varotoimet

Tämä lääke voi aiheuttaa liiallista uneliaisuutta maksan tai munuaissairauden tai iäkkäiden aikuisilla, ja sitä tulee käyttää varoen. Claritin-valmistetta ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana. Älä käytä ilman lääkärin neuvoja ennen imetystä.

Claritin Vasta-aiheet

Claritinea ei saa antaa ihmisille, joilla esiintyy seuraavia sairauksia: yliherkkyys Loratadinille; munuaisten vajaatoiminta; Maksan vajaatoiminta tai alle 2-vuotiaat lapset; imetys, raskaus.

Claritin Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: nopea tai epätasainen syke; tunne kuin saatat ohittaa; keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); tai kouristuksia (kouristuksia). Vähemmän vakavia ovat: päänsärky; hermostuneisuus; väsynyt tai uneliaisuus; vatsakipu, ripuli; suun kuivuminen, kurkkukipu; silmien punoitus, näön hämärtyminen; nenäverenvuoto; tai ihottumaa. Jos huomaat jonkun lopettaa Claritin-valmisteen käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Claritin Huumeiden välinen yhteys

Claritin on vuorovaikutuksessa sellaisten lääkkeiden kanssa kuin Tagamet ja Nizoral. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Claritin Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Claritin Yliannostus

Oireita Claritin Overdose voi sisältää: päänsärkyä, nopeaa sydämenlyöntiä, uneliaisuutta. Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Claritin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Claritin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Claritin <<


[top]