>> Ostaa Clomid <<

ostaa Clomid Nopea lääkemääräys

Clomid Yleinen käyttö

Clomid on ei-steroidinen anti-estrogeeni. Sen toiminnan mekanismi koostuu spesifisestä sitomisesta estrogeenireseptorin kanssa munasarjojen ja hypophisin suhteen. Potilailla, joilla on alhainen estrogeenipitoisuus elimistössä, se aiheuttaa estrogeenivaikutusta ja ne, joilla on korkea estrogeenipitoisuus, aiheuttavat estrogeenivaikutusta. Sen pienet annokset lisäävät gonadotropiinien erittymistä (prolaktiini, follikkelia stimuloiva hormoni, FSH ja interstitiaalinen solu-stimuloiva hormoni), stimuloi ovulaatiota; suurina annoksina hidastaa gonadotropiinien eritystä. Clomidin koko toiminnassa on ovulaation stimulaatiota, ja se valmistelee kehon raskaudelle. Tätä lääkettä voidaan käyttää urospuolisille potilaille, joiden hedelmättömyys aiheuttaa siementen vähäisen tuotannon.

Clomid Annostus ja suunta

Clomidia annetaan 50 päivän ovulaation stimuloimiseksi kerran vuorokaudessa nukkumaanmenoon alkaen kuukautiskierroksen 5. päivästä 5 vuorokauden aikana (syklin puuttuessa - milloin tahansa). Jos ei ole vaikutusta (ovulaatio ei esiinny 30 päivän kuluessa), suurenna annos 150 mg: aan / päivä tai pidentää kurssia 10 päivään. Ota täsmälleen ohjeiden mukaisesti, älä ota lääkitystä suurempia määriä.

Clomid Varotoimenpiteet

Ennen Clomidin ottamista ilmoittaa lääkärillesi, jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio klomifeenille, maksasairauksille, psyykkiselle masennukselle, tromboflebiitille. Tämä lääke voi aiheuttaa näköongelmia, huimausta tai päänsärkyä. Ole erityisen varovainen, jos tarvitset ajamista tai koneiden käyttöä, mikä vaatii paljon huomiota.

Clomid Vasta-aiheet

Yliherkkyys, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, tuntemattoman etiologian metrrorhagia, munasarjasyytit, sukuelinten kasvaimet, syöpä tai hypofunktion haimatulehdus, endometrioosi, munasarjojen vajaatoiminta sekä hyperprolactinaemia, raskaus.

Clomid Mahdolliset sivuvaikutukset

Yhdessä allergiaoireiden, kuten huulten, kielen tai kasvojen turvotuksen tai eräiden potilaiden kanssa saattaa esiintyä seuraavia sairauksia: munasarjojen laajeneminen, joka ilmenee vatsan tai lantion kipuina, huuhtelu , pahoinvointi, oksentelu tai ripuli, näön hämärtyminen, päänsärky, epänormaali kohdun verenvuoto.

Clomid Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille ja laboratoriotoimittajille kaikista lääkkeistä ja rohdosvalmisteista, joita käytät, jos sinua hoidetaan Clomidilla.

Clomid Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin on, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Clomid Yliannostus

Jos epäilet, että otit liikaa lääkitystä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Clomid Säilytys

Säilytä Clomid kuivassa paikassa auringonpaisteesta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) välillä.

Clomid Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Clomid <<


[top]