>> Ostaa Colospa <<

ostaa Colospa Nopea lääkemääräys

Colospa Yleinen käyttö

Colospa on lihaksikäyttöinen antispasmodinen lääkitys, jota käytetään ärtyvän suolen oireyhtymän hoidossa. Se on myös osoitettu primaarisen orgaanisen häiriön aiheuttamaa ruoansulatuskanavan kouristusta. Toiminnan mekanismi on solujen tason lieventämien lihasien rentoutuminen. Colospa estää Na +: n siirtymisen myosyyttien nopeisiin kanaviin soluun ja myös estää kalsium-depot-täydennystä, joten sillä on kaksoisvaikutus suolistoon, joka aiheuttaa heidät rentoutumiseen. Se ei vaikuta keuhkoputkien tai kohdun lihasten toimintaan. Normaalia peristaltiikkaa ei ole todettu merkittävästi estävän. Tätä lääkettä käytetään ruoansulatuselinten kouristusten (mukaan lukien orgaanisen sairauden), suolen koliikkia, sappitiehyytimen, ärtyvän suolen oireyhtymän (kivun ja kouristusten oireiden hoito, suoliston häiriöt ja epämukavuudet) hoitoon aikuisilla.

Colospa Annostus ja ohjeet

Suositeltu Colospan päivittäinen annos on 135 mg (1 tabletti) 3 kertaa päivässä, mieluiten ennen aterioita. Vähitellen annostusta voidaan pienentää, kun haluttu vaikutus on saavutettu.

Colospa Varotoimet

Raskaana oleville potilaille Colospa on mahdollista käyttää, kun hoidon odotettu hyöty ylittää sikiölle syntyvän potentiaalisen riskin. Vältä ajoa tai oltava erityisen varovaisia, kun tarvitset ajamista tai koneiden käyttöä ja mekanismeja, jotka johtuvat Colospan mahdollisesta huimauksesta. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on halvaantunut ileus, joka on tukos, joka johtuu suolen toiminnan häiriöstä. Tätä lääkettä ei suositella alle 10-vuotiaiden lasten hoitoon. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet kärsinyt suoliston inaktiviteetista tai allergisesta mihinkään sokeriin ennen Colospan ottamista.

Colospa Vasta-aiheet

Yliherkkyys, porfyria.

Colospa Mahdolliset sivuvaikutukset

Kaikki lääkkeet saattavat vaikuttaa eri ihmisiin erikseen, allergisten oireiden (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen turvotus) saattaa ilmetä. Jos tarvitset lisätietoja Colospaan liittyvistä muista mahdollisista riskeistä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Colospa Huumeiden välinen yhteys

Tätä lääkettä ei tiedetä olevan vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden kanssa.

Colospa Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota lääkitys heti kun muistat. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, vain ohittaa sen saannin ja palaa säännölliseen aikataulusi.

Colospa Yliannostus

Yliannostuksen oireet ovat tuntemattomia tai voivat ilmetä keskushermoston virittymänä. Joka tapauksessa, jos olet ottanut liian paljon tätä lääkettä, ota yhteys lääkäriisi, koska tarvitset lääkärin apua.

Colospa Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Colospa Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Colospa <<


[top]