>> Ostaa Combimist L Inhaler <<

ostaa Combimist L Inhaler Nopea lääkemääräys

Combimist L Inhaler Yleinen käyttö

Combimist L inhalaattori koostuu seuraavista vaikuttavista aineosista: Levosalbutamol & ndash; 50 mg ja ipratropiumbromidi & ndash; 20 mg Huomaa, että tämä parannuskeino voi olla saatavana eri vahvuuksina jokaiselle näistä kahdesta vaikuttavasta aineosasta. Combimist L -hengityslaite toimii vastuullisella järjestelmällä rentoutuen hengitysteitä ja lihaksia. se auttaa keuhkoja avaamaan ilmakanavat. Levosalbutamoli on lyhytvaikutteinen, 2-adrenerginen reseptoriagonisti, astma on hyväksytty ja se on osa keuhkoputkia laajentavaa lääkettä. Se auttaa rentoutumaan hengitysteiden lihaksissa ja sen seurauksena se mahdollistaa ilman virtaamisen tasaisesti keuhkoihin. Ipratropiumbromidi kuuluu myös keuhkoputkia laajentavaan keuhkoputkeen ja tarjoaa samanlaisia toimintatapoja suhteessa tautiin. Sitä ei saa käyttää bronkospasmojen aiheuttamien hyökkäysten hoitamisessa "Blitz-hoidossa" & rdquo;

Combimist L Inhaler Annostus ja suunta

Combimist L -hengityslaite on saatavana vain nenäsumutteen muodossa, mutta sitä on käytettävä suun kautta hengitettynä. Inhalaatio on suositeltavaa 3 kertaa päivässä, kun annos on enintään 42 mikrogrammaa sieraimeen (~ kaksi suihketta)

Combimist L Inhaler Varotoimet

Ota yhteys lääkäriisi ennen tämän tuotteen käyttöä, Combimist L Inhaler ja kertoa hänelle kaikista allergioista, muista lääkemääräyksistä, jo asennetuista sairauksista, nykyisestä terveydentilasta jne. Jos ipratropiumia tai levosalbutamolia on allerginen, on suositeltavaa kertoa lääkärillesi. Saatat kohdata voimakkaita sivuvaikutuksia, kun tuote on vuorovaikutuksessa joidenkin terveysolosuhteiden kanssa. Ota aina Combimist L -hengityslääkintä lääkärin reseptin mukaisesti ja lue aina laatikkoon painetut sisäpiiritiedot. Päivittäinen annos perustuu sinun tilaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin, jos havaitset tai olet allerginen merkki Combimist L Inhaler -hoidon aikana. Allergiatyypit voivat olla: ihottuma; nokkosihottuma; kutina; hengenahdistus; hengityksen vinkuminen; yskä; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus; tai muita merkkejä. Kerro lääkärillesi, jos tilanne huononee kuin yksinkertainen allergia. Eläinten tutkimukset eivät ole osoittaneet minkäänlaista raskauteen liittyvää riskiä, joten oikea tieto Combimist L -inhalaattorin käytöstä raskauden aikana on epätarkka ja riski käyttää tuotetta ei tiedetä.

Combimist L Inhaler Vasta-aiheet

Ipratropiumbromidia ei tule käyttää potilaille, joilla on yliherkkyys atropiinille ja kaikille sen johdannaisille. Ipratropiumbromidin käyttö suhteessa bronkospasmin kovettumiseen akuutissa COPD-pahenemisessa, ellei sitä ole tutkittu. Vaihtoehtoisina voidaan käyttää muita nopeammin vaikuttavia lääkkeitä. Yhdistelemällä ipratropiumbromidia ja beeta-agonisteja ei tunneta paremmaksi teholliseksi yhdistelmänä kuin pelkästään lääkkeen käytön yhteydessä bronkospasmin kovettumisen yhteydessä akuutin COPD-pahenemisen yhteydessä. Jotkut nopeat yliherkkyysreaktiot saattavat tulla ipratropiumbromidin ottamisen jälkeen, mikä on osoitettu harvoin urtikaria, angioödeema, ihottuma, oropharyngeaalinen turvotus ja bronkospasmi.

Combimist L Inhaler Mahdolliset sivuvaikutukset

Tiedetään hyvin, että levosalbutamoli on hyvin siedetty. Yleisiä haittavaikutuksia voivat olla: nopeampi syke, lihaskipu ja mahalaukun toimintahäiriö. Seuraavat kohdat ovat osa luetteloa, joka sisältää joitain sivuvaikutuksia, joita voi esiintyä käytettäessä Combimist L -inhalaattoria. Luettelo ei ole vielä valmis, mutta näitä saatavilla olevia haittavaikutuksia ei aina tapahdu. Jotkut voivat olla hyvin harvinaisia, vaikka vakavia. Ota yhteyttä lääkäriisi, jos tällaisia haittavaikutuksia ilmenee, erityisesti silloin, kun se pahenee. Vaikea hypokalemia Erityisesti käsivarsien oksentelu Oksentelu Ripuli Väsymys Kiihottaa Huimaus Lihaskouristukset Jos muita haittavaikutuksia kuin luettelossa esitetyt haittavaikutukset, ota aina yhteys lääkäriisi ennen Combimist L -hengityslaitteen käyttöä. Olisi suuresti arvossa, että ilmoittaisit nämä uudet haittavaikutukset paikalliseen FDA: n hallintoon. Lääkkeen keskeyttäminen Ipratropiumbromidin tiedetään olevan myrkytön ja erittäin tehokas liuos, kun sitä käytetään yhdessä beeta-adrenergisten bronkodilaattoreiden kanssa. Ipratropiumbromidia käytetään myös muiden keuhkojen lääkkeiden, kuten metyyliksantiinien ja kortikosteroidien, kanssa ilman mitään haittavaikutuksia

Combimist L Inhaler Drug Interaction

s
.

Combimist L Inhaler Missed dose

Ota Misseddoshehen aina muistat. Jos aika on lähempänä seuraavaan annokseen kuin unohdettu, ohita Missed-annos ja jatka seuraavaan annokseen. Älä koskaan ota 2 annosta samanaikaisesti ja älä koskaan lisää tätä lääkettä. Ota yhteyttä lääkäriisi, jos sinusta tuntuu epävarmalta toimistasi.

Combimist L Inhaler Yliannostus

Jos tunnet yliannostusta, soita aina paikalliseen myrkkykontrollikeskukseen tai sairaalaan. Seuraavassa on merkkejä mahdollisesta yliannostusreaktiosta: hengityksen vinkuminen; rintakehän tiheys; kuume; kutina; paha yskä; sininen tai harmaa ihonväri; kouristukset; tai kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus; vaikeuksia hengittää; äkillinen muutos näkökyvyssä, silmäkipu tai ärsytys; mikä tahansa ihottuma.

Combimist L Inhaler Säilytys

Pidä Combimist L -inhalaattoria lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa, kuivissa paikoissa ja lämpötiloissa, jotka eivät ole yli 25 C / 77 F. Tuotetta saa käyttää lämpötiloissa 15 C-30 C (59 F-86F), mutta lyhyitä ajanjaksoja. Pidä tuote turvallisena äärimmäisestä kuumuudesta ja kosteudesta.

Combimist L Inhaler Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Combimist L Inhaler <<


[top]