>> Ostaa Combipres <<

ostaa Combipres Nopea lääkemääräys

Combipres Yleinen käyttö

Klonidiini voidaan käyttää suun kautta tai iholle levitettyinä laastareina, sillä se kohtelee korkeaa verenpainetta. Se vaikuttaa tiettyjen kemikaalien pitoisuuden muuttumiseen veressä ja stimuloi alfa2-adrenoseptoreita aivorungossa, joka vähentää aivojen signaalin siirtymistä muille kehon alueille. Sen toiminta johtaa perifeerisen resistenssin, munuaisten verisuonten resistenssin, sykkeen ja verenpaineen vähenemiseen.

Combipres Annostus ja suunta

Yleensä kloonidiini otetaan kahdesti päivässä, annos riippuu potilaan yksilöllisestä verenpainevasteesta. Älä käytä tätä lääkettä, jos lääkäri ei ole sinulle määrännyt sinulle. Jos käytät laastareita, ne on levitettävä karvattoman ihon alueelle käsivarsiin tai vartaloon kerran 7 päivän välein. Kun vaihdat uuden laastarin, valitse toinen ihoalue.

Combipres Varotoimenpiteet

Vältä alkoholin käyttöä. Ole erityisen varovainen, jos haluat ajaa tai tehdä työtä, joka vaatii paljon huomiota.

Combipres Vasta-aiheet

Yliherkkyys klonidiinille tai mille tahansa valmisteen aineosalle. Vasta-aiheet voivat olla myös potilailla, joilla on sairas sinus -oireyhtymä, bradykardia, atrioventrikulaarinen lohko (aste II ja III). Varovaisuutta on noudatettava akuutin sydäninfarktin, Reino-oireyhtymän, endogeenisen masennuksen munuaisten vajaatoiminnan ja muiden hoidossa.

Combipres Mahdolliset haittavaikutukset

Kaikkien allergisten reaktioiden oireiden, kuten nokkosihottumien, hengitysvaikeuksien ja turvotusten lisäksi saattaa ilmetä tällaiset haittavaikutukset: nopeat tai voimakkaat sydämenlyönnit, erittäin hidas syke, turvotus, nopea paino sekavuus, aistiharhat, kuume, vaalea iho, virtsaaminen vähemmän kuin normaalisti. Jos koet niitä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Combipres Huumeiden välinen yhteys

Clonidine aiheuttaa barbituraattien, narkoottisten kipulääkkeiden ja alkoholin rauhoittavaa vaikutusta. Tietyt masennuslääkkeet voivat heikentää klonidiinin farmaseuttista vaikutusta. Munuaisvaurioita voi aiheutua syklosporiinipitoisuuden lisääntymisestä, kun klonidiinia annetaan samanaikaisesti. Klonidiinin samanaikainen lääkemäärä, jossa sydämen lyöntitiheys (beetasalpaajat) tulee tehdä varovaisuudella.

Combipres Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, ohita unohdettu annos. Älä yritä korvata puuttuvaa annosta ottamalla ylimääräinen.

Combipres Yliannostus

Jos epäilet, että otit liikaa klonidiinia ja verenpaineesi tulee ensin liian korkea (vaikea päänsärky, näön hämärtyminen, korvien soiminen, ahdistus, sekavuus, rintakipu) ja sitten alhainen verenpaine (pyörtyminen, kylmä tunne, hidas syke) hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Combipres Säilytys

Tabletteja ja laastareita on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) kevyesti kestävässä säiliössä kosteudelta.

Combipres Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Combipres <<


[top]