>> Ostaa Combivent <<

ostaa Combivent Nopea lääkemääräys

Combivent Yleinen käyttö

Combivent sisältää kahta vaikuttavaa ainetta: ipratropiumbromidi (Atrovent) ja levosalbutamoli. Ipratropium estää sileiden lihasten m-cholinreseptoreita keuhkoputkien ja kouristusten hoidossa, heikentää bronkologisen heikkenemisen supistumista, vähentää limakalvon eritystä hengitysteissä. Lääke on tarkoitettu kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden hoitoon hengitysteiden kouristuksella. Keuhkoputkia laajentava aine on laajentuminen ja hengityselinten laajentuminen rentouttamalla hengitysteiden lihaksia. Ipatropium toimii eri tavoin, sillä on rakenteellinen samankaltaisuus asetyylikoliinin kanssa ja tulee sen kilpailevaksi antagonistiksi. Lääkitys estää tehokkaasti keuhkoputkien kouristuksia savukkeiden savun, kylmän ilman, erilaisten lääkeaineiden vaikutuksesta, jotka aiheuttavat n.vaguksen vaikutukseen liittyvien keuhkoputkien kouristuksia.

Combivent Annostus ja suunta

Jokainen tila ja potilas tarvitsevat yksilöllisen annoksen.

Combivent Varotoimenpiteet

Varovaisuutta on noudatettava henkilöillä, joilla on läheinen kulma glaukooma, virtsateiden tukkeutuminen (eturauhasen hypertrofia), virtsaamisongelmat, sepelvaltimotauti, kohonnut verenpaine, sydämen vajaatoiminta, takyarytmia, epilepsia oireyhtymä, kilpirauhasen liikatoiminta, diabetes mellitus, hypokalemia, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, raskaus, imettävät naiset. Combiventin turvallisuutta ei ole tutkittu lapsilla. sydänsairaus, korkea verenpaine tai kongestiivinen sydämen vajaatoiminta;

Combivent Vasta-aiheet

Lääkitystä ei voida käyttää potilaille, joiden tiedetään olevan yliherkkiä Combiventin, atropiinin (Atreza, Sal-Tropine), maapähkinöiden, soijapapujen tai muiden elintarvikkeiden kanssa, jotka sisältävät soijalesitiiniä .

Combivent Mahdolliset haittavaikutukset

Jos allergisen reaktion merkkejä tulevat kiusallisiksi, ota välittömästi yhteys lääkäriisi tai apteekkiin. Muita yleisimpiä haittavaikutuksia ovat bronkospasmi (hengityksen vinkuminen, rintakehä, hengitysvaikeudet), erityisesti uuden inhalaattorin aloittamisen jälkeen, epätasainen sydämenlyönti, rintakipu ja nopea paukahtelu, kohonnut verenpaine (vaikea päänsärky, rintakipu, tunnottomuus, kohtaus, epäselvä visio, keskittymisvaikeudet), nilkan tai jalkojen turvotus, kipu tai polttaminen virtsaamisella.

Combivent Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä ja rohdosvalmisteista, joita käytät ja erityisesti atropiinista (Donnatal ja muut), belladonna-valmisteista, clidiniumista (quarzan), mepenzolaatista (Cantil) (Pro-Banthine), propantheliini (Pro-Banthine), metskopolamiini (Pamiini), skopolamiini (Transderm-arabiniini), metyylisilyyliamiini (Provocholine), hyoscyamiini (Anaspaz, Cystospaz, Levsin ym.), Scop), metskopolamiini (pamiini), skopolamiini (Transderm-Scop), beetasalpaaja, kuten karvediloli (Coreg), atenololi (Tenormin, Tenoretic), metoprololi (Lopressor), propranololi (Inderal); metskopolamiini (pamiini), skopolamiini (Transderm-Scop), diureetit, ruokavalio pillerit, piriste, ADHD-lääkitys tai kylmä- tai allergialääkkeet, MAO-estäjä, kuten fenelsiini (Nardil), isokarboksatsidi (Marplan) (Azilect), selegiliini (Eldepryl, Emsam) tai tranyylisykromi (Parnaatti).

Combivent Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Combivent Yliannostus

Combivent Yliannostus voi olla hengenvaarallinen. Jos sinulla on nopea tai epätasainen syke, rintakipu tai raskas tunne, heikkous, kipu leviämiseen käsivarteen tai olkapäähän, pahoinvointi, hikoilu tai yleinen pahoinvointi, ota välittömästi yhteys apteekkiin tai lääkäriin.

Combivent Säilytys

Combivent-inhalaattoria on säilytettävä huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Combivent Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Combivent <<


[top]