>> Ostaa Combivir <<

ostaa Combivir Nopea lääkemääräys

Combivir Yleinen käyttö

Combivir on lamivudiinin (Epivirin) ja tsidovudiinin (Retrovir) yhdistelmä, molemmat aineet ovat aktiivisia ihmisen immuunikatovirusta (HIV) vastaan ja estävät käänteistranskriptaasin toiminnan, joka estää DNA: n ja uusien virusten tuotanto. Erikseen tsidovudiini ja lamivudiini eivät ehkä ole niin tehokkaita kuin niiden yhdistelmä, mikä vaikeuttaa HIV: n tuottaa erittäin resistenttejä kantoja.

Combivir Annostus ja suunta

Aikuiset ja alle 12-vuotiaat lapset saivat Combivir kerran päivässä. Ota lääke noin samaan aikaan joka päivä, jotta annos ei katoa. Elintarvike ei muuta lääkkeen imeytymistä.

Combivir Varotoimet

Combivir voi vaikuttaa kehon hapotasapainoon. Se voi myös olla syynä pieniin verisolujen lukumäärään (anemia). Kerro lääkärillesi, jos sinulla on olemassa nykyinen verisolujen puute tai luuytimen sairaus ennen Combivir-hoidon aloittamista. Kroonisen maksasairauden hepatiitti B: n paheneminen on mahdollista, kun Combivir-hoito on päättynyt, koska sen viruksen aiheuttaja reagoi lamivudiiniresistenssiin. Combivir aiheuttaa joskus lihasten kipua ja tulehdusta, erityisesti haiman tulehdusta (haimatulehdus). Jos sinulla on vatsakipu useita päiviä, johon liittyy pahoinvointia ja oksentelua, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi. HIV-lääkkeet saattavat aiheuttaa kehon rasvan jakautumista: (selkäpuolella oleva "puhvelinhäntä", ylimääräinen rasva keskellä ja tuhlaaminen käsivarsiin, jalkoihin ja kasvoihin).

Combivir Vasta-aiheet

Yliherkkyys lamivudiinille tai tsidovudiinille. Sitä ei voi käyttää ihmisillä, joilla on alhainen paino (alle 110 kiloa tai 50 kg). Lapset ja potilaat, joilla on heikko munuaisten tai maksan toiminta, jotka saattavat vaatia annoksen korjaamista, eivät saa käyttää Combivir-tabletteja, koska ne sisältävät kiinteitä annoksia amivudiinia tai tsidovudiinia.

Combivir Mahdolliset haittavaikutukset

Combivirin vakavat haittavaikutukset ovat verisolujen väheneminen, lihasten erittyminen, lihaskivut (myopatia), maksan suurentuminen ja aineenvaihduntahäiriöt (maitohappoasidoosi), allergiaoireet (ihottuma , vilunväristykset), pahoinvointi ja oksentelu, vatsakipu, laihtuminen, päänsärky, yskä ja unettomuus.

Combivir Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi, jos käytät flukonatsolia (Diflucan), probenesidiä, trimetopriimia (Trimpex) ja valproiinihappoa (Depakote). Nämä lääkkeet vähentävät tsidovudiinin eliminoitumista ja voivat johtaa sen kohonneeseen veren konsentraatioon.

Combivir Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Combivir Yliannostus

Kaikki ylimääräiset lääkkeet voivat olla vaarallisia. Ilmoita lääkärillesi välittömästi, jos oletetaan olevan verenvuoto ja kokemus huimausta, uneliaisuutta, sekavuutta, päänsärkyä, väsymystä, heikkoutta, pahoinvointia, takavarikkoa, oksentelua.

Combivir Varastointi

Combivir tulisi säilyttää huoneenlämmössä välillä 2-30 ° C (36-86 F).

Combivir Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Combivir <<


[top]